کلاژن چیست و چه خواصی برای پوست و مو دارد؟
در دنیای بهداشت و زیبایی، مفهوم «کلاژن» از اهمیت بسیاری برخوردار است. اما آیا واقعاً میدانید که کلاژن چیست و چه فوایدی دارد؟ در این مقاله، به بررسی...
در دنیای بهداشت و زیبایی، مفهوم «کلاژن» از اهمیت بسیاری برخوردار است. اما آیا واقعاً میدانید که کلاژن چیست و چه فوایدی دارد؟ در این مقاله، به بررسی...
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، بر اهمیت اجرای طرح شیر مدارس برای ارتقای سلامت دانش آموزان با مشارکت سایر دستگاه ها و بخش خصوصی تاکید...
حدود ۲۰ درصد زنان و ۳ درصد مردان، از فقر آهن رنج می برند.
مطالعه جدید نشان می دهد که رژیم کتوژنیک ممکن است علائم مرتبط با سندرم تخمدان پلی کیستیک را بهبود بخشد.
مصرف بالای مواد غذایی فوق فرآوری شده با خطر بیشتر مشکلات سلامت روان در دراز مدت مرتبط است.
رژیم غذایی میتواند نقش مهمی در بهبود پولیپ روده و همچنین حفظ وضعیت سلامتی روده داشته باشد. با استفاده از رژیم غذایی مناسب، کاهش احتمال بروز پولیپ...
اگرچه بسیاری روغن نارگیل را سالم می دانند، اما یک مطالعه جدید خلاف آن را نشان می دهد.
متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص اضافه وزن و راههای کاهش آن، نکاتی را متذکر شد.
مصرف میوه برای همه افراد توصیه می شود، اما برخی از میوه ها هستند که قند کمتری دارند و خوردن آنها به شدت توصیه میشود.
میوه ها به قدری برای سلامتی انسان مفید هستند که بسیاری از ما بدون توجه به هزینه و قیمت، فرآورده های مختلف این خوردنی های خوشمزه را می خریم. صرف...
اعضای سندیکای تولیدکنندگان مکمل، در نامه ای به وزیر بهداشت، خواستار توقف دخالتهای فراقانونی سازمان غذا و دارو شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از انعقاد تفاهم نامه مشترک با کره جنوبی در حوزه تأمین امنیت غذا خبر داد.
اولین دوره آزمون تربیت مشاوران شیردهی با اعطای گواهی رسمی توسط اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
یک متخصص تغذیه، در خصوص تغذیه زائران اربعین، نکاتی را متذکر شد.
شاید بهترین و مهم ترین راهکار، برای شهروندان ساکن در کلانشهرها که تقریبا هوای آلوده تنفس می کنند، استفاده از رژیم غذایی است که بتواند از عارضه های...
یک فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص بیماریهای التهابی روده به گفتگو پرداخت.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص نقش تغذیه در سلامت پوست و مو، توضیحاتی داد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر استفاده از روغن های خوراکی گیاهی در طبخ غذا تاکید کرد.
یک متخصص تغذیه، سیب درختی را منبع غنی پکتین عنوان کرد که از دسته فیبرهای محلول در آب و باعث تسهیل دفع سُرب از بدن است.
یک مطالعه جدید نشان می دهد ممکن است استفاده از مکملهای روغن ماهی تاثیری در سلامت قلب و مغز و همچنین مفاصل، چشمها و سیستم ایمنی نداشته باشند.