طرز تهیه دمپختک با ماش لذیذ
پارسینه: به دلیل بالا بودن میزان اسید فولیک و پتاسیم ماش ، برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و کنترل پرفشاری خون مفید است.مصرف ماش در کاهش کلسترل ، پیشگیری از سرطان پستان و...

در مطلب زیر طرز تهیه دمپختک با ماش لذیذ را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.

مواد لازم

گوجه فرنگی کوچک: ۱ عدد
گوشت گوسفندی با استخوان: ۴۰ گرم
به متوسط: ¼ عدد
هویج: ۱ عدد
پیاز کوچک: ۱ عدد
برنج: نصف پیمانه
ماش: ۱۵۰ گرم
روغن: یک قاشق غذا خوری
ادیوه پلویی: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم

مراحل

ابتدا گوشت را با پیاز تفت می دهیم وبعد به و هویج را اضافه کرده کمی تفت می دهیم.


سپس نمک ، فلفل و ادویه را اضافه می کنیم .


گوجه را رنده کرده همراه با ماش به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم کمی پخته شود.


سپس برنجی را که از قبل خورده به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم تا با تمامی مواد به خوبی مخلوط شود.


پس از مخلوط شدن شعله را کم کرده و مقداری روغن به غذا اضافه می کنیم سپس دمکنی را گذاشته تا غذا دم بکشد.

منبع: غذالند