طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه
پارسینه: شیرین پلو جزو غذاهای قدیمی و خوشمزه ایرانی می باشد که زادگاه اصلی آن جمهوری آذربایجان می باشد.

از این غذای خوشمزه می توانید در مراسم و مهمانی های خود استفاده کنید. در طبخ شیرین پلو از انواع مغزها و گوشت ها می توان استفاده کرد که این امر توانسته است ارزش غذایی آن را بالا ببرد.

این غذا به علت داشتن مواد مغذی می تواند نیازهای بدن و بعضی از پروتئین های ضروری بدن را تامین کند. در این غذا برای رنگ و طعم آن از زعفران و پوست پرتقال استفاده شده است که باعث دادن ظاهری زیبا به این غذا شده است.

اگر تهیه خلال پسته و بادام برای شما هزینه بر است می توانید فقط برای تزئین از آنها استفاده کنید تا ظاهر غذا زیبا و دلپسند شود.

مواد لازم

برنج:۱ کیلو
مرغ: ۱ عدد متوسط
خلال بادام: ۱۰۰ گرم
خلال پسته: ۵۰ گرم
خلال نارنج یا پرتقال: نیم کیلو
شکر: یک کیلو
زعفران ساییده: یک قاشق
روغن: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم

مراحل

خلال پرتقال یا نارنج را باید از قبل چندبار بجوشانیم تا تلخی آن گرفته شود.


حال باید شربت آن را تهیه کنید.


برای این کار شکر را به همراه ۳ لیوان آب بگذارید تا بجوشد.


سپس خلال ها را به آن اضافه می کنیم تا شیرین شوند.


مرحله بعدی مرغ را بپزید و سپس مرغ را همراه با دو ملاقه شربت و زعفران مخلوط کنید.


سپس برنج را آبکش کنید و ته قابلمه نصف برنج را به همراه نصف استکان آب و ۳ قاشق روغن مخلوط کنید.


مواد را از داخل شربت بیرون بیاورید و روی برنج بریزید و روی آن دو یا سه کفگیر برنج بریزید.


سپس تکه های مرغ را روی آن بگذارید.


برنج باقی مانده را بر روی مرغ ها بریزید و روی آن را با شربت و زعفران پوشش دهید.


برای اینکه برنج خوب دم بکشد یک ساعت باید بر روی شعله ملایم قرار دهید.


بعد از یک ساعت غذای شما حاضر است نوش جان.

منبع: غذالند