جوانه ها را هرگز خام مصرف نکنید

جوانه گیاهان که محیط مرطوبی دارد محل مناسبی برای رشد باکتری ها می باشد به همین دلیل هرگز نباید خام…


بهتر است جوانه گیاهان را خام مصرف نکنید

جوانه ها از دانه هایی که در محیط گرم و مرطوب است ، ایجاد شده و محل مناسبی برای رشد باکتری ها از جمله باکتری سالمونلا، لیستریا و ای.کولی است. این باکتری ممکن است در هر کدام از این محصولات وجود داشته باشد اما وجود آن‌ها در جوانه ها بیشتر است و خطرات بیشتری را ایجاد می کند.

اگر مقدار کمی از این باکتری ها در این دانه ها وجود داشته باشد، می تواند داخل جوانه به سطح بالایی برسد و وضعیت خطرناکی را در صورت خام خوردن به وجود بیاورد. حتماً باید جوانه ها را به طور کامل بپزید تا سم غذایی آن ها از بین برود. اگر جوانه ها را خام مصرف کنید و باکتری داخل آن ها وجود داشته باشد، دچار مسمومیت غذایی می شوید، حتی اگر جوانه ها را به اندازه کافی نپخته باشید، باز هم ممکن است واکنش های بدی در بدن تان به وجود بیاید، پس آن ها را به طور کامل بپزید. شست وشوی دقیق و پخت آن ها باعث می شود که باکتری های مضر از بین برود و خطر بیماری کاهش یابد.سازمان غذا و دارو پیشنهاد می‌کند که حتما قبل از پختن و خوردن جوانه‌ها آن ها را کاملا بشویید .

بیشتر بدانید : سبزه عید اکسیر جوانی است، سبزه عید را بخورید

بیشتر بدانید : معجزه آب جوانه گندم در شفافیت پوست و سم زدایی بدن

بیشتر بدانید : چگونه قند خون را با جوانه ها پایین بیاوریم؟

بیشتر بدانید : طرز تهیه جوانه ها، خواص و نحوه مصرف

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع:khorasannews.com

برچسب ها: جوانه های خوراکی تغذیه