املت اسفناج، یک صبحانه دلپذیر و ساده

اگر به دنبال صبحانه‌ای مقوی برای شروع روز خود هستید، انواع املت به‌خصوص املت اسفناج ایده خوبی...


مواد لازم


اسفناج ۲ پیمانه
قارچ ۵ عدد
تخم‌مرغ ۴ عدد
کره ۱ ق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز به مقدار لازم
مرحله اول: آماده‌سازی اسفناج


طرز تهیه


مرحله اول
ابتدا ساقه‌های اسفناج را جدا کنید و برگ‌های آن را داخل لگن آب ریخته و بشویید. سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن کشیده شود.

مرحله دوم
داخل تابه اسفناج را بدون روغن ریخته و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده و کمی نرم و پخته شود. سپس کره را به همراه کمی روغن به آن اضافه کنید.

مرحله سوم
در تابه دیگر هم‌زمان قارچ‌های خرد شده را بریزید. با دمای بالا تفت دهید تا آب قارچ‌ها کشیده شود. سپس قارچ‌های تفت خورده را به مخلوط اسفناج اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم
تخم‌مرغ‌ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را به همراه ادویه‌ها و نمک روی اسفناج و قارچ بریزید. صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها خودشان را بگیرند. حالا مانند کوکو آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز کمی برشته شود. در آخر با گوجه و کمی برگ اسفناج و نان تازه سرو کنید.


نکات مهم


شما می‌توانید در مرکز املت مقداری پنیر پیتزا بریزید. آن را روی هم بیاورید تا املت اسفناج با پنیر داشته باشید.
به دلخواه می‌توانید لبه‌های املت را مانند کرپ روی هم بیاورید.‌
می‌توانید یک گوجه نگینی شده را به همراه اسفناج و قارچ تفت دهید تا املت اسفناج با گوجه‌فرنگی داشته باشید.
اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید می‌توانید به دلخواه چند عدد سیر رنده شده به املت اضافه کنید.