کیک پودینگ لیمویی، خوش‌طعم و دلپذیر

یکی از انواع دسر‌های بسیار خوشمزه و سریع انواع مختلفی از کیک‌های پودینگی است، شما می‌توانید...


مواد لازم


آرد: ۵۰ گرم
شیر: ۱ پیمانه
تخم‌مرغ: ۳ عدد
شکر: نصف پیمانه
کره: ۶۰ گرم
وانیل: یک قاشق غذاخوری
آب لیموترش: یک چهارم پیمانه
نمک: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه


ابتدا سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را در دو ظرف جداگانه بریزید.
زرده تخم‌مرغ را هم زده و خوب مخلوط کنید.
سپس شیر، کره، شکر و آب لیمو تازه را به زرده تخم‌مرغ اضافه و مخلوط کنید.
آرد الک شده و نمک را نیز به مخلوط زرده تخم‌مرغ اضافه و هم بزنید.
سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی هم زده تا کف کند.
سپس سفیده تخم‌مرغ را به مخلوط زرده اضافه و ترکیب کنید.
فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده تا گرم شود.
کاسه‌های کوچک مخصوص فر را با کمی کره و یا روغن چرب کنید.
سپس نصف کاسه‌های فر را از مایه کیک پودینگ پر کنید.
کاسه‌ها را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.‌
می‌توانید از انواع میوه‌های فصل برای تزئین کیک پودینگ استفاده کنید.