مواد لازم
لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه
ذرت ۱ عدد
گوجهفرنگی ۲ عدد
فلفل دلمهای کوچک ۱ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
جعفری تازه به مقدار لازم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
آب لیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی
مرحله اول
لوبیا چشم بلبلی را با دقت پاک و حدود ۸ ساعت خیس کنید. آب لوبیا را عوض کنید و لوبیا را به مدت دو ساعت بپزید تا آب آن کشیده شود (همیشه اجازه دهید تا آب حبوبات کشیده شود و به خوردش برود تا مواد مغذی آن حفظ شود. از آبکش کردن حبوبات پرهیز کنید.)
مرحله دوم
ذرت را از وسط دو نیم کنید و با مقداری آب و نمک بپزید. پس از پخت، ذرت را دان کنید. در مدتی که لوبیا و ذرت در حال پخته شدن هستند سایر مواد را به تدریج آماده کنید.
مرحله سوم
پیاز را به شکل نگینی و ریز خرد کنید. جعفری را خرد کنید و در یخچال قرار دهید. داخل گوجهفرنگی را خالی کنید و بعد به شکل نگینی خرد کنید. فلفل دلمه را هم نگینی خرد کنید.
مرحله چهارم
پس از پخته و سرد شدن لوبیا تمام مواد را همراه ادویه و چاشنیها با هم مخلوط کنید. سالاد لوبیا را در یخچال قرار دهید تا مزه مواد به خورد هم برود و پس از آن سالاد را سرو کنید.
نکات کلیدی تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی
این سالاد کاملا رژیمی است، ولی اگر دوست دارید میتوانید آن را با انواع سس مثل سس مایونز یا هزار جزیره سرو کنید.
استفاده از برنج و سایر حبوبات پخته در این سالاد کمکالری میتواند آن را از نظر غذایی کاملتر کند.
استفاده از کنسرو ماهی یا انواع گوشت آبپز میتواند طعم سالاد لوبیا را بهتر کند.