ته چین بادمجان با پنیر کبابی

ته چین بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین انواع ته‌چین‌ها است. در پخت و تهیه ته‌چین حتما از برنج ایرانی...


مواد لازم


برنج خشک (آبکش شده) ۹۰ گرم
ماست سه قاشق غذاخوری
بادمجان سرخ‌شده یک عدد
گوجه سرخ‌شده یک عدد
پنیر کبابی به مقدار لازم
زرده تخم‌مرغ یک عدد
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
گلاب یک قاشق مرباخوری
روغن نصف پیمانه
روغن به مقدار لازم
پودر دارچین یک قاشق چای‌خوری
پودر هل نصف قاشق چای‌خوری
زیره یک‌سوم قاشق چای‌خوری
نمک


طرز تهیه


مرحله اول
برای شروع، کافی است سه قاشق غذاخوری ماست، زرده تخم‌مرغ و زعفران دم‌کرده و گلاب را داخل یک کاسه ریخته و با هم‌زن دستی مخلوط کنید.

مرحله دوم
نصف پیمانه روغن و برنج خشک آبکش‌شده را به کاسه اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا مواد به طور کامل مخلوط شوند. سپس، کاسه را کنار بگذارید و به سراغ مرحله بعدی بروید.

مرحله سوم
پنیر کبابی را به صورت مکعبی خرد کنید. سپس روی صفحه گریل بچینید و هر دو طرف پنیر را کباب کنید. گریل کردن را تا زمانی ادامه دهید تا هر دو سمت پنیر به رنگ طلایی درآید.

مرحله چهارم
نمک را به مایه برنجی ته‌چین که قبلا درست کرده بودید اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله پنجم
گوجه‌فرنگی و بادمجان را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و داخل تابه با مقداری روغن سرخ کنید.

مرحله ششم
داخل یک قالب کوچک یک نفره مقداری روغن بریزید و قالب را بچرخانید تا همه جای آن چرب شود.

مرحله هفتم
قالب را تا نیمه از برنج پر کنید و به کمک ته قاشق برنج را کمی فشرده و صاف کنید. مقداری پودر دارچین و پودر هل روی برنج بپاشید. سپس به ترتیب، حلقه‌های گوجه‌فرنگی، پنیر کبابی و حلقه‌های بادمجان سرخ‌شده را بچینید و مابقی برنج را به کمک قاشق روی مواد بریزید تا قابلمه پر شود. در نهایت، مقداری زیره روی برنج بپاشید و روی آن را فویل آلومینیومی بکشید.

مرحله هشتم
قالب را به مدت ۶۰ تا ۹۰ دقیقه داخل قابلمه از قبل گرم‌شده، روی حرارت قرار دهید.

مرحله نهم
بعد از ۶۰ تا ۹۰ دقیقه قالب را برگردانید. ته چین بادمجان با پنیر کبابی آماده است. برای تزیین می‌توانید از یک عدد گوجه‌فرنگی و پنیر کبابی گریل شده و یک برگ نعنا استفاده کنید.