برنج سفید نپخته | 1 فنجان |
آب | 2 فنجان |
گوشت بدون چربی | 500 گرم |
سس تند ایتالیایی | 100 گرم |
گوجه فرنگی خرد شده | 280 گرم |
جعفری خرد شده | یک چهارم فنجان |
سیر له شده | 4 حبه |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه تازه | 1 قاشق چایخوری |
فلفل هندی | به مقدار مورد نیاز |
فلفل دلمه سبز | 4 عدد |
پنیر پارمیسان | 1 فنجان |
آماده سازی: | 40 دقیقه |
زمان پخت: | 60 دقیقه |
مجموع زمان پخت: | 100 دقیقه |
مواد لازم برای تهیه سس فلفل دلمه شکم پر :
پیاز خرد شده ۱ عدد روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری سس مارینا۲ فنجان عصاره گوشت ۱ فنجان سرکه بالزامیک۱ قاشق غذاخوری فلفل دلمه قرمز خرد شده یک چهارم قاشق چایخوریطرز تهیه فلفل دلمه شکم پر در فر :
برای تهیه فلفل دلمه شکم پر ابتدا فلفل دلمه ها را از وسط نصف کرده و دانه هایش را دربیاورید.
فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید.
پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.
یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید.
مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید.
گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید.
فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید.
بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود.
منبع : تصویر زندگی