طرز تهیه یک غذای عربی پرطرفدار به نام هوموس
هوموس یک غذای عربی، یونانی است که تقریباً هر روز در بیشتر خانه های لبنانی تهیه می شود. راز خوشمزه شدن هوموس این است که باید به قدر کافی اجازه دهید تا نخود پخته شود.
مواد لازم
نخود 1 پیمانه (140 گرم)
ماست (بدون چربی)2 پیمانه (280 گرم)
آب لیمو2 قاشق سوپ‌خوری (28 میلی لیتر)
سیر2 حبه (10 گرم)
اردهنیم پیمانه
روغن زیتون1 پیمانه(160 میلی لیتر)
آب3 قاشق سوپ‌خوری (42 میلی لیتر)
فلفل سیاه (پودر شده)به مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
زیره (پودر شده)قاشق چای خوری

طرز تهیه

1.نخود را از 24 ساعت قبل خیسانده، هنگام مصرف در آبکش ریخته مجدداً به آن مقداری آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و به مدت 4 ساعت بپزید تا کاملاً پخته شود.
2.پس از پخت در آبکش ریخته، سپس در مخلوط کن ریخته و ماست، آب لیمو، سیر، ارده، روغن زیتون، آب، نمک، فلفل و زیره را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه هم بزنید تا یکدست شود (توجه کنید میزان ارده زیاد نباشد).
3- سپس مخلوط در ظرف موردنظر ریخته شود.
می توانید در هنگام سرو، روی هوموس مقداری روغن زیتون و فلفل سیاه بریزید.

نکته

نخود
انرژی زا، مناسب برای سیستم گوارشی، برطرف کننده درد سینه و همچنین موثر برای افراد دیابتی.

منبع: ساناز سانیا