طرز تهیه سوهان آجیلی بدون شکر با شیره انگور خوشمزه و مقوی

سوهان آجیلی یکی از انواع سوهان‌ها می‌باشد که با مغزیجات مختلف تهیه می‌شود و طعم و مزه بسیار خوبی...


دستور تهیه سوهان آجیلی اما شما می‌توانید از انواع مغزیجات در تهیه این سوهان خوشمزه استفاده کنید و به دلخواه با شکر و یا بدون شکر این سوهان خوشمزه را تهیه کنید و به ابعاد دلخواه برش بزنید، اما سوهان‌ها یکی از قدیمی‌ترین دسر‌ها و یا تنقلات ما ایرانی‌ها می‌باشد که برای اولین بار به زمان ناصرالدین شاه برمی گردد و شخصی به ملا ابراهیم شجاعی این سوهان را به شاه پیشکش کرد و شاه نیز بسیار خوشش آمد در ابتدا سوهان‌ها به صورت نرم بودند و بعد‌ها به شکل امروزی درآمدند. ا

مواد لازم برای تهیه سوهان آجیلی با شیره انگور
کنجد سفید ۲ پیمانه
بادام زمینی یا گردو ۱ پیمانه
پودر نارگیل ۱/۳ پیمانه
خلال پسته ۱/۲ پیمانه
شیره انگور ۳ ق غذا خوری
عسل ۲ ق غذا خوری
ارده ۲ ق غذا خوری
طرز تهیه سوهان آجیلی بدون شکر با شیره انگور
مرحله اول: بو دادن مواد
ابتدا داخل یک تابه کنجد را بریزید و برای ۵ دقیقه مدام هم بزنید نباید تغییر رنگ بدهد مقداری که بوی خامی آن گرفته شود کافی می‌باشد بعد از ۵ دقیقه بادام زمینی یا گردو و پودر نارگیل و خلال پسته را نیز اضافه کنید و همه مواد را کمی تفت دهید تا بو داده شود سپس شعله را خاموش می‌کنیم.

مرحله دوم: افزودن شیره انگور
در ادامه ارده را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا باز شود سپس عسل و شیره را نیز اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا کمی منسجم شود و اجازه دهید برای ۴ دقیقه مواد با خلال بجوشد.

مرحله سوم: ریختن در قالب
یک قالب پیرکس یا قالب کمربندی را به دلخواه انتخاب کنید و داخل آن یک نایلون فریزر باز کنید و قرار دهید حالا مواد سوهان را داخل قالب بریزید و با پشت یک لیوان شروع به فشرده کردن سوهان کنید و روی آن به دلخواه خلال پسته و بادام بریزید.
راهکار سازمانی برای شرکت‌ها و سازمان‌ها - ۷۵% تخفیف خرید سرور ابری


مرحله چهارم: تهیه سوهان آجیلی
حالا قالب مورد نظر را برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا منسجم شود و خودش را بگیرید بعد از گذشت ۱ ساعت آن را با کمک نایلون از قالب خارج کرده و داخل دیس قرار دهید و با چاقو به ابعاد دلخواه برش بزنید نوش جان.

سوهان عسلی یکی از انواع سوهان می‌باشد که اصالت آن به شهر قم باز می‌گردد. قدمت سوهان‌ها به دوره قاجار باز می …
نکات کلیدی در تهیه سوهان آجیلی‌
می‌توانید از شکر قهوه‌ای و عسل بجای شیره و ارده استفاده کنید.
شما می‌توانید مغز‌ها را به دلخواه تغییر دهید و یا بکوبید.
اگر دوست دارید میزان مغز‌ها را بیشتر کنید مقدار کنحد را به همان نسبت کاهش دهید.
زمانی که سوهان آجیلی را از روی حرارت برمی دارید زود در حال بسته شدن می‌باشد پس سرعت عمل بالایی داشته باشید و سریع داخل قالبی که از قبل آماده کردید بریزید. منبع : پارسی دی