طرز تهیه کوکو ذرت، غذای لذیذ و بدون گوشت

کوکو ذرت یکی از انواع کوکو بسیار خوشمزه است که می توانید در هر وعده غذایی با نان یا بدون نان میل...


ستور پخت کوکو ذرت

با این مقدار مواد حدود 20 عدد کوکو خواهید داشت.

مواد لازم برای تهیه کوکو ذرت

ذرت کنسرو شده 2 پیمانه آرد 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد شیر نصف پیمانه فلفل دلمه ای 1 عدد پنبر پیتزا (موزرلا) 1 پیمانه نمک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه مجموع زمان پخت: 30 دقیقه

طرز تهیه

همه مواد را در طرفی گود به خوبی مخلوط کنید.

درون تابه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.

با قاشق مواد کوکو را داخل تابه بریزید و روی ان را صاف کنید.

با حرارت ملایم سرخ کنید.

وقتی یک طرف کوکو برشته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم برشته شود.

سپس در بشقابی که کف آن دستمال کاغذی آشپزی پهن کرده اید قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

کوکو ذرت را می توانید با گوجه، خیار شور، کاهو، سبزی خوردن و سالاد سرو نمایید.

کوکوی دانه ذرت بسیار خوش طعم است.

اگر با روغنی سالم تهیه شود بهترین و سالم ترین غذا برای تمامی وعده ها است.

کوکوی ذرت با هویج و پیازچه

مواد لازم

آرد یک پیمانه کنسرو ذرت 300 گرم تخم‌ مرغ ۲ عدد پنیر پیتزا به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم شیر یک پیمانه پیازچه ریز خرد شده یک پیمانه هویج رنده شده یک پیمانه روغن به میزان لازم

طرز تهیه

ذرت پخته شده، هویج، پیازچه و مقداری پنیر پیتزا را مخلوط کنید.

سپس بعد تخم مرغ، بقیه پنیر پیتزا، ادویه‌ها و شیر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا شیر به خورد مواد برود.

در پایان آرد را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

درون تابه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.

از مواد کوکو قاشق قاشق داخل تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید.

طرز تهیه کوکو ذرت با قارچ

مواد لازم

آرد حدود دو ق سوپ خوری تخم مرغ. دو عدد درشت روغن مایع یک هشتم پیمانه یا 20 گرم کالباس خرد شده یک و نیم پیمانه فلفل دلمه رنگی یک چهارم پیمانه قارچ خرد شده یک و نیم پیمانه نمک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، فلفل قرمز و ادویه کاری به مقدار دلخواه

دستور پخت کوکو ذرت با کالباس

مواد لازم

ذرت پخته ۳۰۰‌گرم قارچ ۲۵۰‌گرم تخم‌مرغ ۳ عدد فلفل‌دلمه‌‌ای ۳‌ق غذاخوری کالباس ۱‌ورق(اختیاری) پنیر پیتزا حدود ۱۰۰ گرم پنیر چدار دو ورق (اگه نداشتید مقدار پنیر پیتزا را بیشتر کنید) سیر کوچک رنده شده ۲حبه آرد ۲ ق غذاخوری سر پر ماست ۱ ق غذاخوری سر پر نمک، فلفل، آویشن، ادویه پیتزا، پودر سیر و پاپریکا به میزان دلخواه روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه کوکو ذرت با کالباس

ابتدا قارچ های خرد شده را بدون روغن تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

فلفل دلمه را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس حرارت را خاموش کرده و بگذارید خنک شود.

در یک کاسه تخم‌‌مرغها، نمک، ادویه‌ها و ماست را خوب با هم زن یا چنگال بزنید تا کمی کف کند.

سپس بقیه مواد را اضافه کنید. در پایان هم آرد را افزوده و مخلوط کنید.

از مواد با قاشق در تابه ای که درونش روغن ریخته و داغ شده بریزید.

کمی که خودش را گرفت و طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر کوکو ذرت هم طلایی شود.

کوکوهای سرخ شده را روی دستمال مخصوص بذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

تزیین کوکو با دانه ذرت، فلفل سبز و سس گوجه فرنگی

منبع : تصویر زندگی