مرحله اول: آماده سازی گوشت
ابتدا گوشت راسته را که باید به ازای هر نفر ۱۰۰ گرم در نظر بگیرید به صورت خلالی خرد کنید اما یکی از مهم ترین نکات تهیه این فاهیتا این است که گوشت را باید از شب قبل داخل ظرف در بسته قرار دهید تا گوشت بیات شود و باعث می شود که گوشت ترد و خوشمزه تر شود.
مرحله دوم: مرینت کردن گوشت
اما برای مرینت کردن گوشت، پیازها را پوست بگیرید که بهتر است از پیاز قرمز استفاده کنید زیرا باعث تردی بیشتر گوشت می شود سپس به صورت خلالی خرد کنید و به همراه سس ورچستر و کمی ادویه گوشت مخلوط کنید و خوب هم بزنید و داخل یک ظرف در بسته قرار دهید و برای ۵ ساعت داخل یخچال قرار داده تا مزه دار شود.
در ادامه گوشت مزه دار شده را داخل یک کاسه بریزید و فلفل دلمه ها را به صورت خلالی خرد کنید و به همراه روغن زیتون تمام ادویه ها و سیر را به گوشت اضافه کنید حالا دستکش انداخته و تمام گوشت را هم بزنید تا گوشت کاملا با ادویه ها مزه دار شود در انتها آب ۱ عدد لیموترش تازه را گرفته و روی گوشت بریزید.
مرحله چهارم: تهیه فاهیتا گوشت
داخل یک تابه گریل را کمی چرب کنید و با کمک یک انبر گوشت ها را داخل تابه قرار دهید و بگذارید تا پخته و تغییر رنگ دهد در انتها پیاز و فلفل دلمه را نیز اضافه کنید و به همراه گوشت تفت دهید و در ادامه با نان پیتا و کمی کاهو و سس مدنظر میل کنید. نوش جان
منبع : پارسی دی