طرز تهیه پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر

پودینگ یکی از انواع دسرها است. پودینگ‌هایی که در قدیم تهیه می‌شد، خوراکی بود که از انواع مواد جامد...


مواد لازم برای پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر

برنج قهوه ای 1 و نیم لیوان شیر 1/2 لیوان بادام شیرین 10 عدد پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری شیره خرما یا انگور 3 قاشق غذاخوری کره مقداری

پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر

طرز تهیه : برنج قهوه ای را با چند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه جوشید و نرم شد از روی حرارت بردارید و با آب سرد ابکشی کنید و کناری قرار دهید تا اب اضافی اش کامل برود.

داخل ظرف مخصوص مایکروفر را با کره چرب کنید. سپس برنج قهوه ای آبکشی شده ، شیر ، پودر دارچین و شیره را باهم مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید و پخش کنید. ظرف را داخل ماکروفر با قدرت 100% به مدت 5 – 8 دقیقه قرار دهید (هر 2 دقیقه مواد را مخلوط کنید).

پس از اینکه شیر جذب برنج شد پودینگ آماده سرو است. پودینگ را در ظرف های سرو بریزید و روی آن را با مقداری شیره و بادام های خرد شده تزیین کنید.