طرز تهیه بادمجان کبابی و پوره سیب زمینی؛ غذای خوشمزه و سریع

بادمجان کبابی و پوره سیب زمینی را می توانید بدون گوشت، با سبزیجات و قارچ تهیه و نوش جان نمایید....


مواد لازم برای تهیه بادمجان کبابی و پوره

بادمجان بزرگ 3 عدد پیاز متوسط 2 عدد گوشت گوساله چرخ‌کرده 150 الی 200 گرم گوجه‌فرنگی 2 عدد حبه سیر 1 الی 2 عدد فلفل سبز 2 عدد رب گوجه‌فرنگی 1 و نیم قاشق‌ غذاخوری روغن‌مایع 3 قاشق‌ غذاخوری نمک، فلفل قرمز پرک شده، فلفل سیاه، آویشن به میزان دلخواه

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی

سیب‌ زمینی 3 عدد

شیر نصف استکان (یک چهارم لیوان دسته دار فرانسوی ساده)

کره یک قاشق‌ مربا خوری

نمک و فلفل سیاه

مواد لازم برای تهیه سس

رب گوجه‌ فرنگی یک قاشق‌ غذا خوری

آب نصف لیوان

و پنیر پیتزا برای روی غذا به مقدار دلخواه

دستور پخت بادمجان کبابی و پوره سیب زمینی

بادمجان ها را به صورت حلقه ای و با ضخامت 3 الی 4 سانت برش دهید.

نکته : بادمجان های کوچک را طولی برش دهید.

بادمجان ها را در ظرف چیده و با فرچه روی آنها را روغن بمالید.

ظرف را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 230 درجه قرار دهید تا بادمجان ها نرم شده و رویشان سرخ شود.

سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت مکعب های کوچک خرد کنید.

سپس با کمی آب بپزید تا نرم شوند.

در ماهی تابه پیاز و سیر نگینی خرده شده را یک دقیقه تفت دهید.

فلفل های ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

گوشت چرخ شده را اضافه کرده هم بزنید و 3 الی 4 دقیقه تفت دهید.

گوجه فرنگی ها را هم پوست کنده و مکعبی خرد کنید.

گوجه فرنگی ها، نمک و ادویه و رب را اضافه کنید.

هم بزنید و بگذارید آب گوجه کشیده شود، سپس از روی حرارت بردارید.

با چنگال میان بادمجان ها را فشار دهید تا گود شود.

مواد گوشتی را در گودی بادمجان ها بریزید.

سیب زمینی های آب پز شده را له کرده و به آن کره، نمک، فلفل و شیر اضافه کنید.

شیر به قدری بریزید که پوره نه شل باشد و نه سفت.

پوره را داخل قیف ریخته و روی مواد گوشتی داخل بادمجان ها بریزید.

روی پوره ها را پنیر پیتزا بریزید.

رب گوجه فرنگی و آب گرم را در ظرفی مخلوط کرده و داخل ظرف بادمجان ها بریزید نه رویشان.

ظرف را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید تا با حرارت 180 درجه بپزد و روی آن سرخ شود.