مواد اولیه:
فلفل قرمز (خرد شده) 1 /2 قاشق چای خوری پاپریکا 1 قاشق چای خوری گشنیز (خرد شده) 1/4 پیمانه آب مرغ 1 پیمانه لیمو ترش (آب و رنده پوست آن) 1 عدد فلفل هالوپینو (رنده شده / اختیاری) 1 عدد کوچک سیر (خرد شده) 3 حبه پیاز (خرد شده) 1/4 پیمانه روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) 4 تکه متوسط خامه (پرچرب/ جایگزین : 3 ق غ شیر کامل) 3 ق غ نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- ابتدا در ظرف مورد نظر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و اجازه می دهیم کمی گرم شود (با حرارت متوسط)
2- تکه های مرغ را به نمک و فلفل آغشته کرده وحدود 5 دقیقه در ظرف روی حرارت قرار می دهیم برای هر دو طرف این کار را تکرار میکنیم.
3- پیاز،سیر و فلفل هالوپینوی رنده شده را اضافه میکنیم. 2تا3 دقیقه مجددا مرغ را حرارت می دهیم(برای نرم شدن مرغ)
4- سپس آب مرغ را اضافه کرده ، 1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و 1 قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش ،گشنیز خرد شده ، پاپریکا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه میکنیم.
5- سپس کمی مرغ را زیرو رو کرده تا مواد کاملا به خورد مرغ رفته و سس غلیظ شود 7 الی 8 دقیقه زمان لازم داریم و در طی این مدت 1 الی 2 بار مرغ ها زیرو رو میکنیم.
6- نمک و فلفل(برحسب ذائقه) اضافه کنید. 2 دقیقه دیگر مجددا زمان می دهیم تا جذب سس و مرغ شود.
مرغ ما با طعم متفاوت لیمو وسیر حاضره نوش جان
نکته:
تکههای مرغ از قبل نیم پز شوند.