این سالاد را نباید در فریزر گذاشت. می توانید سالاد مرغ را به روش های مختلف سرو کنید. رایج ترین آن به عنوان ساندویچ سالاد مرغ است و می توانید این کار را روی نان مورد علاقه خود ، روی نان تست سرو کنید.
مواد لازم:
۳ فنجان سینه مرغ پخته و خرد شده
۱ عدد سیب (۱٫۵ فنجان خرد شده)
۱/۴ فنجان پیاز قرمز خرد شده
۱/۴ فنجان قره قاط (کرنبری) خشک شده
۱/۳ فنجان سس مایونز
۳/۱ فنجان ماست
۱ قاشق غذاخوری خردل
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
دستور پخت:
مرغ پخته و سیب را به قطعات کوچک خرد کنید. پیاز قرمز را ریز خرد کنید. مرغ ، سیب ، پیاز و قره قاط خشک شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. سس مایونز ، ماست ، سس خردل ، نمک و فلفل را در یک کاسه ترکیب کنید. هم بزنید تا یکدست شوند. سس را روی مواد سالاد در کاسه بریزید و هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود. بلافاصله سرو کنید یا در یخچال قرار دهید تا آماده خوردن شود.
منبع : آشپزی ها