آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان
پارسینه: اسم این غذا با ترجمه فارسی مرغ سیاه است، اما جالب نیست و مرغ برشته حداقل خوشمزه‌تره! این غذا خیلی عالیه و شما می‌توانید به عنوان غذای اصلی با سالاد یا انواع خوراک یا لوبیا یا برنج آن را سرو کنید.

اسم این غذا با ترجمه فارسی مرغ سیاه است، اما جالب نیست و مرغ برشته حداقل خوشمزه‌تره! این غذا خیلی عالیه و شما می‌توانید به عنوان غذای اصلی با سالاد یا انواع خوراک یا لوبیا یا برنج آن را سرو کنید.

مواد اولیه:

مرغ 1 کیلو

پودر پاپریکا 4 ق چ

پودر سیر و پودر پیاز هرکدام 3 ق چ

فلفل قرمز 3 ق چ

فلفل سیاه و سفید 3 ق چ

آویشن 2 ق چ

نمک 1 ق چ

تکه های فلفل قرمز 1/2 ق چ

روغن زیتون 2 ق غ

فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید، مرغ رو از وسط با یک چاقوی تیز نصف کنید.

مرغ رو از طرف پوست توی تابه بچینید.

روغن زیتون را کف ظرف و دو طرف مرغ بریزید.

نیمی از ادویه جات رو یا مخلوط کرده روی مرغ بپاشید و یا یکی یکی روی مرغ بپاشید.

به ترتیب: پودر فلفل قرمز:

پودر پیاز:

پاپریکا:

آویشن:

فلفل سیاه و سفید:

پودر سیر:

حالا نمک:

و در نهایت فلفل قرمز خرد شده.

حالا روی طرف دیگر مرغ هم به همین شیوه کمی روغن زیتون بمالید و بقیه ی ادویه ها رو بپاشید.

و به مدت 1 تا 1/5 ساعت بذارید توی فر تا خوب بپزه.

منبع : برترین ها