آموزش تصویری طرز تهیه مرغ بریان

پارسینه: اسم این غذا با ترجمه فارسی مرغ سیاه است، اما جالب نیست و...


اسم این غذا با ترجمه فارسی مرغ سیاه است، اما جالب نیست و مرغ برشته حداقل خوشمزه‌تره! این غذا خیلی عالیه و شما می‌توانید به عنوان غذای اصلی با سالاد یا انواع خوراک یا لوبیا یا برنج آن را سرو کنید.

مواد اولیه:

مرغ 1 کیلو

پودر پاپریکا 4 ق چ

پودر سیر و پودر پیاز هرکدام 3 ق چ

فلفل قرمز 3 ق چ

فلفل سیاه و سفید 3 ق چ

آویشن 2 ق چ

نمک 1 ق چ

تکه های فلفل قرمز 1/2 ق چ

روغن زیتون 2 ق غ

فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید، مرغ رو از وسط با یک چاقوی تیز نصف کنید.

مرغ رو از طرف پوست توی تابه بچینید.

روغن زیتون را کف ظرف و دو طرف مرغ بریزید.

نیمی از ادویه جات رو یا مخلوط کرده روی مرغ بپاشید و یا یکی یکی روی مرغ بپاشید.

به ترتیب: پودر فلفل قرمز:

پودر پیاز:

پاپریکا:

آویشن:

فلفل سیاه و سفید:

پودر سیر:

حالا نمک:

و در نهایت فلفل قرمز خرد شده.

حالا روی طرف دیگر مرغ هم به همین شیوه کمی روغن زیتون بمالید و بقیه ی ادویه ها رو بپاشید.

و به مدت 1 تا 1/5 ساعت بذارید توی فر تا خوب بپزه.

منبع : برترین ها