دستور پخت و طرز تهیه لواشک سیب خانگی خوشمزه

طرز تهیه لواشک سیب ملس و خوشمزه آسان و مرحله به مرحله


مواد لازم برای لواشک سیب

سیب 1 کیلوگرم آب 2 لیوان شکر 1 قاشق غذاخوری

1. مرحله اول: شستن سیب ها
ابتدا سیب ها را شسته و خرد می کنیم و هسته و دانه آنها را جدا می کنیم.

2. مرحله دوم: پختن سیب ها

سیب ها را داخل قابلمه مناسبی ریخته و آب را به آن می افزاییم و روی حرارت ملایم می گذاریم.

3. مرحله سوم: صاف کردن مواد لواشک

بعد از اینکه سیب ها کاملا پخته و نرم شدند، باید آنها را داخل صافی ریخته و به کمک یک کفگیر چوبی مواد را از صافی عبور دهیم.

4. مرحله چهارم: پخت دوم سیب

حالا پوره سیب را دوباره روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خوب کشیده شود.

5. مرحله پنجم: خشک کردن لواشک

حالا داخل سینی ها را سلفون پهن کرده و لواشک را روی سلفون به شکل یکدست پهن می کنیم و مقابل آفتاب یا هوای آزاد می گذاریم تا خوب خشک شود.

6. مرحله آخر: سرو لواشک سیب

لواشک سیب را بعد از اینکه کاملا خشک شدند با همان سلفون رول کرده و در یخچال نگهداری می کنیم و نوش جان