دستور پخت کوکی کره ای خوشمزه خانگی با آرد سفید

طرز تهیه بیسکویت کره ای با نشاسته ذرت و آرد گندم به سبک اسکاتلندی در خانه مرحله به مرحله


مواد لازم برای بیسکویت کوکی کره ای

کره 100 گرم شکر 50 گرم آرد سفید 110 گرم نشاسته ذرت 55 گرم

1. طرز تهیه بیسکویت کره ای اسکاتلندی در خانه

مرحله اول آماده سازی خمیر بیسکویت: ابتدا کره را به همراه شکر دانه ریز داخل کاسه ای ریخته و به کمک همزن تا حدی مخلوط می کنیم تا کرمی شود.


2. مرحله دوم: آماده سازی مواد خشک

حالا آرد سفید، آرد نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و به مواد کره ای می افزاییم و خوب ورز می دهیم تا خمیری یکدست به دست آید.

3. مرحله سوم: شکل دادن به بیسکویت ها

حالا خمیر را روی میز کار بگذارید و با وردنه به قطر 6 میلی متر باز می کنیم و با کاتر مورد نظرتان خمیر را قالب می زنیم.

4. مرحله چهارم: پخت کوکی کره ای

بیسکویت های قالب زده شده را داخل سینی مخصوص پخت می چینیم و داخل فر گرم شده با 175 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه می پزیم.

5. مرحله آخر: سرو کوکی کره ای

بیسکویت ها را بعد از پخت از داخل فر خارج کرده و با رویال آیسینگ یا شکلات ذوب شده تزئین و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه بیسکویت کره ای اسکاتلندی

به دلیل متفاوت بودن دمای فر های مختلف بررسی کنید که بیسکویت کاملا پخته باشد. می توانید روی بیسکویت های قالب خورده، حفره ای ایجاد کنید تا بعد از پخت بتوانید آنها را با روبان تزئین کنید. این بیسکویت را در ظرف در بسته و جای خنک تا یک هفته می توانید نگهداری کنید.

منبع: بهترین غذاهای خانگی