دستور طرز تهیه سالاد فصل
طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و آسان به روش رستورانی

مواد لازم سالاد فصل

کاهو ۱ عدد کلم برگ ۱ عدد هویج ۲ عدد خیار ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد سس مایونز به میزان لازم آبلیمو به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم

ابتدا برگ های کاهو را خرد می کنیم و در ظرف سالادخوری می ریزیم. پس از آن کلم برگ را به صورت نواری باریک خرد می کنیم و به کاهو اضافه می کنیم. می توانیم برای تنوع در رنگ و زیبایی بیشتر سالاد از دو رنگ کلم برگ سفید و قرمز استفاده کنیم.

هویج را پش از پوشت گرفتن می توانیم به صورت رنده درشت یا با رشته کن به صورت رشته ای برش بزنیم. در مرحله بعد گوجه فرنگی و خیار را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. حالا باید سس سالاد را آماده کنیم

برای این نظور سس مایونز را به همراه مقدار کمی آبلیمو ، روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه در یک کاسه کوچک می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. پس از تزیین سالاد فصل که بستگی به سلیقه شما دارد آنرا به همراه سس سرو می کنیم.