طرز تهیه کمپوت گلابی خانگی با ماندگاری بالا

طرز تهیه کمپوت گلابی خوشمزه و مجلسی با ماندگاری زیاد به روش کارخانه ای


مواد لازم برای کمپوت گلابی با ماندگاری بالا

گلابی 1 کیلوگرم شکر 1/5 لیوان آب 4 لیوان آب لیمو 1 قاشق چایخوری

1. طرز تهیه کمپوت گلابی خوشمزه خانگی

مرحله اول آماده ساز گلابی ها: ابتدا گلابی های سالم را جدا کرده، بشویید و پوست بگیرید. می توانید برش دهید و یا به شکل کامل آن ها را طبخ کنید.


2. مرحله دوم: آماده سازی شربت کمپوت

آب و شکر را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا آب به جوش آید و ذرات شکر کاملا در آب حل شود.

3. مرحله سوم: افزودن گلابی به شربت

حالا گلابی ها را به شربت افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا پخته و نرم شوند.

4. مرحله چهارم: افزودن آبلیمو

در این مرحله آب لیمو را به کمپوت گلابی بیفزایید و بعد از روی حرارت بردارید.

5. مرحله آخر: سرو کمپوت گلابی

کمپوت گلابی آماده شده را داخل ظرف زیبایی بریزید و داخل یخچال بگذارید زمانی که خنک شد نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه کمپوت گلابی درسته خانگی

برای تهیه این کمپوت از گلابی های زرد و تقریبا سفت تر استفاده کنید. برای رنگ این کمپوت می توانید از کمی زعفران استفاده کنید. برای سفید ماندن گلابی می توانید بجز پوست گرفتن گلابی آنها را به مدت 5 دقیقه داخل آب و سرکه بگذارید.