دستور پخت پیتزا کالزونه

طرز تهیه خمیر پیتزا کالزونه مخصوص خوشمزه و خانگی به سبک ایتالیایی


مواد لازم برای پیتزا کالزونه

آردسفید 2/5 پیمانه شیر 1 پیمانه زرده تخم مرغ 1 عدد گوجه فرنگی 5 عدد پیاز 1 عدد قارچ سرخ شده 200 گرم پنیر پیتزا 200 گرم کالباس 200 گرم سیر 2 حبه روغن 3 قاشق غذا خوری نمک و آویشن 1/2 قاشق چایخوری خمیر مایه 1 قاشق چای خوری

1. طرز تهیه خمیر پیتزا کالزونه خوشمزه خانگی

مرحله اول آماده سازی خمیر پیتزا کالزونه: خمیر مایه را روی شیر ولرم می ریزیم حالا آرد را داخل کاسه ای ریخته وسط آن را گود می کنیم و شیر را وسط آرد ریخته و خمیر را خوب ورز می دهیم تا کاملا منسجم شود و به دست نچسبد، حالا روی ظرف را پوشانده و به مدت 2 ساعت زمان می دهیم تا خمیر خوب استراحت کند.

2. مرحله دوم: آماده سازی مواد میانی

قارچ، گوجه فرنگی و پیاز را پوست می گیریم و حلقه ای برش می دهیم. سیر و کالباس را هم ریز خرد می کنیم.

3. مرحله سوم: تهیه پیترا کالزونه

حالا سینی مخصوص پخت پیتزا را چرب می کنیم و خمیر را به شکل دایره ای روی سینی پهن می کنیم و حالا قارچ، پیاز، گوجه فرنگی، سیر، کالباس، پودر آویشن و پنیر را روی خمیر ریخته و خمیر را می بندیم؛ حالا دور خمیر را به شکل پیراشکی خوب به هم می بندیم.

4. مرحله چهار: پخت پیتزا کالزونه

حالا روی پیتزا آماده شده را زرده تخم مرغ می زنیم و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 25 دقیقه می پزیم.

5. مرحله آخر: سرو پیتزا کالزونه

پیتزا را بعد از پخت از فر خارج کرده، برش دهید و در کنار انواع سس سرو و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه پیتزا کالزونه

می توانید روی پیتزا را با کمی شیر و زرده تخم مرغ رو مال کنید. در صورت تمایل کالباس را حذف کنید. جوز هندی و کمی نعنا خشک مزه پیتزا را عالی می کند.