دستور پخت سوهان قم مخصوص
طرز تهیه سوهان کره ای ترد و خوشمزه اصل قم با عسل و زعفران

مواد لازم برای سوهان

کره 160 گرم شکر 210 گرم آرد جوانه گندم 2 قاشق غذا خوری آرد سفید 1 قاشق غذا خوری عسل 2 قاشق غذا خوری بادکا 1/5 قاشق غذا خوری پودر هل 1/2 قاشق چایخوری زعفران سابیده 1/2 قاشق چایخوری گلاب 1/2 پیمانه پسته برای تزئین به میزان لازم

1. طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه اصل قم

مرحله اول تفت دادن آرد: ابتدا آرد جوانه گندم و آرد سفید را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.

2. مرحله دوم: افزودن عسل، شکر و گلاب

حالا عسل، شکر و گلاب، پودر هل را به آرد تفت خورده می افزاییم و با حرارت کم اجازه می دهیم تا جوش بزند.

3. مرحله سوم: افزودن کره

کره را به مواد می افزاییم تا کاملا جوش بخورد.

4. مرحله چهارم: افزودن گلوکز

حالا گلوکز و زعفران دم نشده را به مواد می افزاییم و به مدت 30 دقیقه مدام مخلوط می کنیم تا مواد به روغن نیفتد.

5. مرحله پنجم: برداشتن از روی حرارت

بعد از گذشت زمان گفته شده اگر مواد خوب سفت شده بود و به راحتی از قابلمه جدا می شد سوهان را از روی حرارت بردارید.

6. مرحله ششم: ریختن مواد سوهان روی فویل

یک تکه فویل را با کمی روغن چرب می کنیم و مواد سوهان را روی فویل منتقل می کنیم.

7. مرحله آخر: افزودن مغز پسته

حالا مغز پسته را روی سوهان ریخته و با یک گوشت کوب چرب شده به مواد سوهان شکل می دهیم، زمانی که سرد شده در ظرف مناسبی چیده و در کنار چای نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن طرز درست کردن سوهان

گلوکز و بادکا را به راحتی می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید. حتما از مواد اولیه با کیفیت جهت تهیه این شیرینی استفاده کنید تا بهترین نتیجه حاصل شود. میزان هل را می توانید بیشتر یا کمتر کنید.

منبع: غذاهای خوشمزه