دستور پخت والک پلو مجلسی و خوشمزه تهرانی

طرز تهیه والک پلو یا سیرک پلو خوشمزه و مجلسی به سبک اصیل تهرانی


مواد لازم برای والک پلو

والک 500 گرم برنج 4 پیمانه ساقه سیر 2 عدد روغن به میزان لازم نمک به میزان لازم

1. طرز تهیه والک پلو یا سیرک پلو تهرانی

مرحله اول آماده سازی والک: ابتدا والک ها را پاک کرده و خوب بشویید، زمانی که رطوبت آنها کاملا از بین رفت آنها به اندازه های نیم سانتی متری خرد کنید.


2. مرحله دوم: آماده سازی برنج

برنج را می شوییم و داخل آن به اندازه برنج دمی آب میریزیم و روی حرارت می گذاریم.

3. مرحله سوم: افزودن سیر و والک

زمانی که 2/3 آب برنج تبخیر شد، برگ سیر و والک خرد شده را به برنج افزوده و خوب مخلوط می کینم و روی برنج دم کنی می گذاریم.

4. مرحله آخر: سرو والک پلو

والک پلو بعد از 45 تا 50 دقیقه کاملا دم شده است؛ حالا کمی روغن داغ روی برنج می ریزیم و در ظرف سرو می ریزیم و نوش جان.

نکات مهم و فوت و فن تهیه والک پلو

برای طعم بهتر این غذا برگ سیر خرد شده افزوده می شود در صورت تمایل می توانید سیر را حذف کنید. بهتر است از روغن جامد یا کره در این غذا استفاده کنید. والک پلو غذایی مناسب برای گیاه خواران و وگان می باشد ولی این غذا را در کنار ماهیچه هم می توان سرو کرد.