مواد لازم برای والک پلو
والک 500 گرم برنج 4 پیمانه ساقه سیر 2 عدد روغن به میزان لازم نمک به میزان لازم1. طرز تهیه والک پلو یا سیرک پلو تهرانی
مرحله اول آماده سازی والک: ابتدا والک ها را پاک کرده و خوب بشویید، زمانی که رطوبت آنها کاملا از بین رفت آنها به اندازه های نیم سانتی متری خرد کنید.
2. مرحله دوم: آماده سازی برنج
برنج را می شوییم و داخل آن به اندازه برنج دمی آب میریزیم و روی حرارت می گذاریم.
3. مرحله سوم: افزودن سیر و والک
زمانی که 2/3 آب برنج تبخیر شد، برگ سیر و والک خرد شده را به برنج افزوده و خوب مخلوط می کینم و روی برنج دم کنی می گذاریم.
4. مرحله آخر: سرو والک پلو
والک پلو بعد از 45 تا 50 دقیقه کاملا دم شده است؛ حالا کمی روغن داغ روی برنج می ریزیم و در ظرف سرو می ریزیم و نوش جان.