آموزش آسان طرز تهیه بستنی مگنوم در خانه به سبک شرکتی
در این نوشته از دلبرانه می خواهیم مطلب با عنوان آموزش طرز تهیه بستنی مگنوم در منزل به سبک کارخانه ها را خدمت شما ارائه نماییم. اگر شما هم قصد دارید که در منزل یک بستنی خوشمزه درست کنید پیشنهاد می کنیم بستنی مگنوم را که مورد علاقه بچه ها است را امتحان کنید. در […] نوشته آموزش آسان طرز تهیه بستنی مگنوم در خانه به سبک شرکتی...

در این نوشته از دلبرانه می خواهیم مطلب با عنوان آموزش طرز تهیه بستنی مگنوم در منزل به سبک کارخانه ها را خدمت شما ارائه نماییم.

اگر شما هم قصد دارید که در منزل یک بستنی خوشمزه درست کنید پیشنهاد می کنیم بستنی مگنوم را که مورد علاقه بچه ها است را امتحان کنید.

در ادامه به صوورت کامل و مرحله به مرحله آموزش طرز تهیه بستنی مگنوم را برای شما جمع آوری کرده ایم.

امیدواریم که مرد استفاده شما قرار گیرد … از همراهی شما سپاسگزاریم ….

دستور درست کردن بستنی مگنوم در منزل

یکی از بستنی هایی را که بچه و حتی بزرگسالان به آن علتقه زیادی دارند بستنی مگنوم است.

شما میتوانید به راحتی این بستنی خوشمزه را در منزل خود درست کنید.

برای یادگیری آن تا انتهای این پست با ما همراه باشید.

مواد لازم برای درست کردن بستنی مگنوم

شیر ۱ و ۱/۴ پیمانه

نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری پُر

شکر ۳۵ گرم( حدود ۲ قاشق غذاخوری)

شکلات سفید ۵۰ گرم( حدودا ۱۸ عدد شکلات سکه ای سفید)

⇐ شکلات سفید قابل حذفه ولی من توصیه نمیکنم چون هم طعم خوبی به بستنی میده و هم مانع یخمکی شدن و آب شدن سریع بستنی میشه

⇐ اگر شکلات سفید رو حذف کردید میتونید بنا به ذائقه خودتون شکر دستور رو کمی بیشتر کنید

⇐ برای شکلاتی شدن بستنی از شکلات سیاه به جای شکلات سفید استفاده کنید

عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری استاندارد

⇐ میتونید از ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل پودری استفاده کنید

خامه قنادی ۲۰۰ گرم

⇐ از خامه قنادی مارک میهن یا ترکار یا سولیانو کاله که بافت سبک و خوش طعمی دارن میتونید استفاده کنید

⇐ در بعضی دستورهای خونگی به جای خامه قنادی از خامه صبحانه استفاده شده که من توصیه نمیکنم چون با خامه صبحانه طعم بستنی متفاوت با طعم بستنی کارخونه میشه.

کاور شکلاتی بستنی

شکلات ۲۰۰ گرم

روغن مایع ۲۵ گرم

خلال بادوم یا بادام زمینی دو قاشق به دلخواه

ممکنه برای کاور همه بستنی ها به مقدار بیشتری شکلات احتیاج باشه ولی بهتره هر بار به اندازه دستور شکلات کاور را آماده کنید.

طرز تهیه بستنی مگنوم خانگی

مراحل درست کردن بستنی مگنوم

این بستنی طعم و بافتی شبیه بستنی های شرکتی رو دااره.

۱ و ۱/۴ پیمانه شیر را درون قابلمه می ریزیم.

۱ قاشق غذاخوری پُر نشاسته ذرت با چند قاشق شیر مخلوط کنید تا نشاسته در شیر حل بشه.

حالا نشاسته حل شده رو با حدود ۲ قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و رو حرارت ملایم قرار می دیدم و هم میزنیم تا بافتی شبیه فرنی رقیق پیدا کند.

بعد از رسیدن به این بافت شعله را خاموش می کنیم .

۵۰ گرم شکلات سفید رو به مواد اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا شکلات خوب حل بشه.

در انتها یک قاشق چایخوری استاندارد عصاره وانیل رو هم اضافه می کنیم.بعد مواد به یک ظرف دیگه منقل می کنیم. اجازه می دیم در دمای محیط کاملا خنک بشه.

در این فاصله خامه قنادی رو فرم می دیم. به ۲۰۰ گرم خامه قنادی نیاز داریم که دو الی ۳ دقیقه اون رو با دور تند همزم هم می زنیم تا خامه کمی فرم بگیرده.

خب تا الان موادمون در دمای محیط کاملا خنک شده،خامه فرم گرفته رو داخل مواد می ریزیم.۲ دو دقیقه با دور تند همزن هم می زنیم.

الان مایه بستنی مگنوم ما آماده شده.

داخل قالبمون رو چوب بستنی می ذاریم.و حالا شروع می کنیم به پر کردن قالبهامون با موادی که درست کردیم.

بعد از اینکه قالب ها رو پر کردیم چند بار روسطح کار ضربه می زنیم،تا حباب های هوا خارج بشن.

در انتها ۱۲ تا ۲۴ ساعت قالب ها را داخل فریزر قرا می دیم تا بستنی ها ببندن.

حالا بعد از اینکه بستنی ها سفت و منجمد شدن، وقتشه کاور شکلاتی اونو آماده کنیم.

۲۰۰ گرم شکلات خورد شده رو به روش بن ماری ذوب می کنیم.۲۵ گرم روغن مایع رو به اون اضافه می کنیم و هم میزنیم.

بعد به سلیقه خودتون ۲ الی ۳ قاشق خلال بادام یا بادام زمینی رو به اون اضافه می کنیم.

سپس صبر می کنیم تا شکلات در دمای محیط سرد و ولرم بشه.

بعد از گذشت ۱۲ تا ۲۴ ساعت بستنی ها داخل قالب کاملا سفت و منجمد شدن.

قالب رو از فریز درمیاریم و دونه دونه بستنی ها رو از داخل قالب بیرون میاریم.

و بلافاصله بستی هار و داخل کاور شکلاتی می زنیم.

چون بستنی سرد و منجمد هست وقتی داخل شکلات بزنیم سریع شکلات خودشو میگیره.

به همین ترتیب همه بستنی ها رو داخل شکلات میدیم.

و بعد ۳۰ دقیقه دیگه درون فریزر می ذاریم و بعدش می تونید نوش جان کنید.

به نکات زیر هم توجه کنید

به غلظت مایه اولیه بستنی دقت کنید باید مثل فرنی رقیق باشه اگه خیلی علیظ باشه بستنی بافت دلخواه رو پیدا نمیکنه و موقع مخلوط کردن مواد با خامه فرم گرفته موادتون حالت تکه تکه به خودش میگیره و اگر خیییلی رقیق باشه بستنی یخمکی میشه و سریع آب میشه.

خامه قنادی لازم نیست زیاد فرم بگیره در حدود ۲ تا ۳ دقیقه با دور تند همزن بزنید کافیه.

بستنیها بهتره ۱۲ تا ۲۴ ساعت در قالب بمونن تا کاملا منجمد شوند.

به جای قالب پاپسیکلز میتونید از لیوان یکبار مصرف استفاده کنید و داخل لیوان مواد را بریزید و چوب بستنی بذارید.

بستنیهای منجمد را به صورت کاملا سرد داخل کاور شکلاتی ولرم بزنید و بعد از شکلات دربیارید تا شکلات اضافی بریزه.

چون بستنی خیلی سرده بلافاصله کاور شکلاتی روی بستنی خودشو میگیره و سفت میشه.

بعد از اینکه بستنیها را با شکلات کاور کردید بهتره ۳۰ دقیقه مجددا در فریزر بذارید و بعد بستنی آماده سرو هست.

به جای شکلات سیاه برای کاور میتونید از شکلات سفید استفاده کنید.

با این میزان مواد ۶ تا ۸ عدد پاپسیکلز بزرگ یا ۱۰ تا ۱۲ عدد پاپسیکلز کوچک بستنی خواهید داشت.