دستور پخت پودینگ شکلاتی

طرز تهیه پودینگ شکلاتی با نشاسته ذرت و پودر کاکائو خوشمزه و بی نظیر


مواد لازم برای پودینگ شکلاتی

شیر 2/5 پیمانه شکر 1/3 پیمانه پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذا خوری وانیل به میزان لازم

1. طرز تهیه پودینگ شکلاتی

اول تهیه پودینگ شکلاتی: ابتدا نشاسته را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم تا یکدست شود.


2. مرحله دوم: افزودن شیر

حالا شکر، شیر و پودر کاکائو را به این مخلوط می افزاییم و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود و گلوله ای وجود نداشته باشد.

3. مرحله سوم: پخت پودینگ

مواد مخلوط شده را روی حرارت ملایم می گذاریم و مدام مخلوط می کنیم و این مواد آرام آرام به غلظت می رسد.

4. مرحله چهارم: افزودن وانیل

وانیل را به پودینگ افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

5. مرحله پنجم: سرو پودینگ

حالا مواد قوام آمده را داخل ظرف دسر بزرگ و یا در ظرف های تک نفره بریزید.

6. مرحله ششم: قرار دادن پودینگ در یخچال

پودینگ ها را داخل یخچال بگذارید و بعد از اینکه خنک شد و بافتی منسجم پیدا کرد آن را با خامه فرم گرفته و یاشکلات رنده شده سرو و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه پودینگ شکلاتی:

اگر دوست دارید پودینگ پر رنگ تری داشته باشید می توانید پودر کاکائو را بیشتر کنید. اگر مایل باشید می توانید شکر را بنا به سلیقه غذاییتان تنظیم کنید. می توانید زمانی که پودینگ را از روی حرارت برداشتید 2 قاشق غذا خوری خامه به آن بیفزایید.