طرز تهیه شکلات صبحانه
شکلات صبحانه یکی از انواع شکلات های مایع خوشمزه و پرطرفدار است که بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود
مواد لازم شکلات صبحانه
پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی
پودر کاکائو ۱ پیمانه
شکر ۱٫۵ پیمانه
شیر ۱ لیتر (۴ پیمانه)
کره ۵۰ گرم

دستور تهیه شکلات صبحانه

مرحله اول

ابتدا شکر را به همراه پودر کاکائو داخل یکی ظرف جادار می ریزیم و با قاشق چوبی به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم کاملا یکدست شوند. مخلوط کردن شکر و پودر کاکائو باعث می شود که زمانی که شکلات صبحانه اماده شد داخل آن گلوله ای به وجود نیاید.

مرحله دوم

پس از اینکه شکر و پودر کاکائو کاملا یکدست شدند، شیر را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم. در ادامه ظرف را روی حرارت قرار می دهیم و مواد را هم می زنیم تا اطراف شیر حباب بزند (نیازی نیست شیر به نقطه جوش برسد)

مرحله سوم

حرارت زیر ظرف باید کاملا ملایم باشد تا شیر نجوشد. مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا شکلات غلیظ شود و به غلظت مورد نظرمان برسد. برای اینکه شکلات به غلظت کافی برسد باید حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت بماند.

مرحله چهارم

برای اینکه شکلات ته نگیرد باید هر ۵ تا ۱۰ دقیقه یک بار آنرا هم بزنیم. ⁣زمانی که شکلات صبحانه به غلظت مورد نظرمان رسید کره را اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا کره به طور کامل حل شده و با دیگر مواد مخلوط شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه کره با مواد دیگر ترکیب شد ظرف حاوی شکلات صبحانه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شود. حالا شکلات صبحانه سرد شده را در ظرف در بسته می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

منبع :img from instagram.com/asal.cookie