طرز تهیه فلافل مرغ
پارسینه: فلافل مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود.

همانطور که مطمئنا می دانید در دستور اصلی فلافل، این غذای خوشمزه و پرطرفدار با نخود تهیه می شود. به دلیل اینکه فلافل غذای بسیار محبوبی در سراسر جهان است، دستورهای بسیار متنوعی با انواع مواد غذایی برای این غذا ابداع شده است. در این دستور این غذای خوشمزه را از ترکیب گوشت مرغ، فلفل دلمه ای و سوسیس تهیه می شود و به همین دلیل این فلافل خوشمزه با نام فلافل پیتزایی هم شناخته می شود،

مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ ½ سینه کامل
سوسیس 1 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری پُر
سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری پُر
فلفل دلمه ای ½ فلفل
پیاز 1 عدد کوچک
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت فلافل مرغ

مرحله اول

برای تهیه فلافل مرغ خوشمزه و مخصوص ابتدا گوشت مرغ را به همراه مقداری نمک و زردچوبه و یک پیاز کوچک درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه 1 پیمانه آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی آب مرغ را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود و طعم و بوی زهم مرغ به طور کامل گرفته شود، حالا صبر می کیم تا آب مرغ به طور کامل جذب مرغ شود.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت مرغ را از قابلمه خارج می کنیم و درون غذاساز می ریزیم تا کاملا یکدست شود. در ادامه سوسیس را هم درون غذاساز می ریزیم یا اینکه با رنده ریز رنده می کنیم و به گوشت مرغ اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سفیده تخم مرغ را به همراه آرد، سس گوجه فرنگی و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پودر پیاز داخل یک کاسه مناسب و جادار با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط گوشت مرغ و سوسیس میکس شده را به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم، سپس فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه جعفری خرد شده به کاسه می افزاییم.

مرحله ششم

بهتر است از برای زیبایی فلافل ها از فلفل دلمه ای با رنگ های متنوع استفاده کنیم. در ادامه پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، مایه فلافل باید حالتی خمیری داشته باشد. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله کاسه را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد به طور کامل با هم ترکیب شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا به اندازه ای روغن داخل تابه می ریزیم که فلافل ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. در ادامه با قالب فلافل از مواد بر می داریم و پس از قالب زدن درون روغن داغ می اندازیم تا به صورت یکدست سرخ شوند.

مرحله نهم

اگر قالب فلافل در دسترس نداشتیم، فلافل ها را با دست شکل می دهیم. در پایان فلافل های سرخ شده را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

طرز تهیه فلافل در فر

فلافل یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار بین المللی است که در کشورهای مختلف با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود

طرز تهیه فلافل

فلافل یکی از انواع غذاهای خوشمزه عربی است که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود

منبع :img from ashpazi.saeede