شیرینی خرمایی مخصوص ماه رمضان
ماه مهمانی خدا فرا رسیده و خانمهای با سلیقه دوست دارند که برای عزیزان روزه دارشان غذاها و شیرینی های خوشمزه و مقوی بپزند. خرما از خوراکیهای جدا نشدنی از ماه رمضان است. پس چه بهتر که با همین خرمای مقوی یک شیرینی خوش فرم بپزید و...

ماه مهمانی خدا فرا رسیده و خانمهای با سلیقه دوست دارند که برای عزیزان روزه دارشان غذاها و شیرینی های خوشمزه و مقوی بپزند. خرما از خوراکیهای جدا نشدنی از ماه رمضان است. پس چه بهتر که با همین خرمای مقوی یک شیرینی خوش فرم بپزید و خانواده را به دست پخت خوشمزه خود مهمان کنید.پس بریم برای آموزش شیرینی خرمایی مخصوص ماه رمضان.

مواد مورد نیاز:

آرد 150 گرم پودرقند 30 گرم کره 100 گرم زرده تخم‌مرغ 1 عدد پودرهل 2 پینچ بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری ماست 1 قاشق سوپخوری خرمای خوردشده 150 گرم

روش پخت:

1) پودرقند و کره نرم را با هم بزنید تا سفید و پوک شود.

2) سپس زرده و پودرهل را بیفزایید و بزنید تا کاملا صاف شود و کمی حجمش زیاد شود.

3) ماست و بیکینگ پودر را اضافه کنید و وقتی کاملا مخلوط شد، آرد را هم بریزید.

4) خمیر را در کیسه فریزر ریخته و 2 ساعت در یخچال بگذارید. حالت خمیر قبل از رفتن داخل یخچال را در تصویر زیر می بینید.

5) خرما را با پشت قاشق خوب له کنید و در صورت تمایل 20 گرم گردوی خورد شده را با آن مخلوط کنید.

6) خمیر را بیرون آورده و به ضخامت 3 میل باز کنید.

7) البته رو و زیر خمیر را مانند تصویر زیر حتما کیسه نایلونی قرار دهید چون بسیار چسبنده است.

8) با کاترگرد، قالب زده و در سینی که کاغذروغنی انداخته اید با فاصله نیم سانت از همدیگر قرار دهید.

9) از مخلوط خرما و گردو برداشته و در دست به شکل اشک درآورده و در وسط دایره ها بگذارید.

10) با لبه کارد میوه خوری دو طرف خمیر را مانند گل شیپوری روی خرما آورده و درصورت تمایل با مخلوط زرده زده شده و زعفران رومال کنید.

11) روی شیرینی ها کنجد یا پودر پسته یا خرفه بپاشید و در طبقه وسط فر 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.

اینهم شیرینی خرمایی مخصوص ماه رمضان خوشمزه و خوش آب و رنگ ، نوش جان

طاعاتتان قبول ، ما را هم از دعای خیر فراموش نکنید:)