آیا میدانیدسیروپ چیست ؟
آیا میدانیدسیروپ چیست ؟سیروپ (شهد، شربت) به مخلوط آب و شکری گفته میشود که در اثر جوشیدن به غلظت رسیده است. انواع سیروپ: سیروپ ها به دو نوع ساده و طعم دار تفکیک میشوند. سیروپ میوه: برای تهیه سیروپ انواع میوه که جزو سیروپ های طعم...

آیا میدانیدسیروپ چیست ؟سیروپ (شهد، شربت) به مخلوط آب و شکری گفته میشود که در اثر جوشیدن به غلظت رسیده است.

انواع سیروپ:

سیروپ ها به دو نوع ساده و طعم دار تفکیک میشوند.

سیروپ میوه:

برای تهیه سیروپ انواع میوه که جزو سیروپ های طعم دار محسوب می شوند، آب میوه موردنظر را با شکر مخلوط میکنند و حرارت میدهند تا غلیظ شود.

پس نتیجه میگیریم که:

سیروپ ساده، همان شربت، بار یا شهد خودمان است که فقط مخلوطی از آب و شکر است و در تهیه بامیه و زولبیا و انواع باقلوا و گوشفیل و … مورد استفاده قرار میگیرد.


و سیروپ طعم دار همان شربت است که زعفران یا گلاب یا مواد دیگر به آن اضافه شده.

مثل طعم های میوه ای و شکلاتی که سیروپ شکلاتی از مخلوط آب و شکر و پودر کاکائو تهیه می شود و برای تزیین دسرها و بستنی ها کاربرد زیادی دارد.

شربت غلیظ انواع مربا هم سیروپ خوانده میشود.

طرز تهیه سیروپ ساده:

شکر 1 پیمانه آب نصف پیمانه عسل 2 قاشق غذاخوری زعفران حل شده غلیظ 1 قاشق سوپخوری گلاب 2 قاشق سوپخوری جوهرلیمو 1/8 قاشق چایخوری

1) شکر و آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.

2) با قاشق چوبی به آرامی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

3) شربت که جوش آمد عسل را اضافه کرده و اجازه دهید چند دقیقه به آرامی قل بزند.

4) جوهرلیمو را بیفزایید و پس از 1 دقیقه زیرش را خاموش کنید.

5) گلاب و زعفران را افزوده و کمی هم بزنید.

شربت بار شما آماده ست.

شربت بار 3 ماه در دمای محیط قابل نگهداری است.

آیا میدانیدسیروپ چیست ؟

حالا می توانید به این سوال پاسخ دهید.به نظر می رسد که دانستن بعضی اصطلاحات در آشپزی یا شیرینی پزی لازم است چون در دستور العمل های آشپزی به آنها برخورد می کنید و در صورتی که معنی آنرا ندانید ،به مشکل برمی خورید.

شاد باشید ?