یکی از شیرینی های محبوب برای عید نوروز، شیرینی پادرازی است که هم ظاهر زیبایی دارد و هم از نظر میزان شیرینی برای دیابتی ها مناسب است.امروز قصد داریم آموزش این شیرینی پرطرفدار را که سروه جان زحمت کشیده اند برایتان قرار دهیم.پس با ما همراه باشید در آموزش پخت شیرینی پادرازی .
مواد مورد نیاز :
آرد سفید 100 گرم آرد برنج 100 گرم آرد نخودچی 125 گرم پودرشکر 130 گرم کره یا روغن جامد قنادی 150 گرم پودر هل 1 قاشق چایخوری پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری تخم مرغ 2 عددمواد لازم برای رویه شیرینی
پودرشکر 1 قاشق چایخوری زعفران حل شده زرده 2 عددروش پخت :
1) پودرشکر و کره را با همزن خوب بزنید تا پوک و سفید شود.
2) تخم مرغ ها را یکی یکی همراه با زنجفیل و هل اضافه کنید و بزنید.
3) آردها را با هم مخلوط و الک کنید.
4) آنها را به مایه افزوده و کمی ورز دهید.
5) خمیر را داخل کیسه نایلونی گذاشته و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
6) بعد خمیر را با وردنه بازکرده و با کاتر بیضی، قالب بزنید.
7) شیرینی ها را به سینی که کاغذ روغنی گذاشته اید، منتقل کنید.
8) روی آنها با قلم مو از مواد رویه بمالید. کمی صبر کنید و این کار را دوباره انجام دهید سپس با نوک چنگال به آرامی روی شیرینی ها خط بیندازید.
9) سینی را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با 160 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید.
آموزش پخت شیرینی پادرازی به پایان رسید.
پیشاپیش سال نو مبارک ?