کیک تابه‌ای یا پنکیک
کیک تابه‌ای یا پنکیک : Pancake کیک تابه‌ای یا پنکیک نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند. در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و...

کیک تابه‌ای یا پنکیک : Pancake

کیک تابه‌ای یا پنکیک نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند.

در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود.

بسته به منطقه جغرافیایی پنکیک‌ها را همراه با مربا، شکلات، میوه، شیره درخت افرا و گوشت مصرف می‌کنند.

کیک‌های تابه‌ای پهن و شیرین هستند و نوع پخت و ساختار آن در سراسر جهان متفاوت است.

انواع متعددی از آن در سراسر اروپا وجود دارد. برای مثال در آلمان کیک‌های تابه‌ای با سیب‌زمینی درست می‌شوند.

در منطقه مازندران به نان کماج که نوعی نان سنتی است معروف است و کردها آن را “برساق” مینامند.

مواد لازم:

تخم مرغ 1 عدد خامه 2/3 پیمانه آرد الک شده به میزان لازم بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل (خیلی کم) شکر 3 قاشق غذاخوری میتوانید از 1/2 پیمانه شیر به جای خامه استفاده کنید.

طرز تهیه:

1) تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن دستی (بالونی) بزنید تا خوب مخلوط شود.
2) خامه و بیکینگ پودر را افزوده و خوب بزنید تا کاملا یکدست شود.
3) آرد را کم کم تا حدی که غلظت مایه در حد ماست شود، اضافه کنید.
4) تابه نچسب را داغ کنید و با ملاقه از مایه، داخل تابه بریزید و وقتی پنکیک ها حباب زدند، برگردونید تا طرف دیگرشان هم طلایی شود.

این مقدار مواد برای 2 نفر کافیست.

نکته: اگر مایه پنکیک را نیم ساعت استراحت دهید بعد اقدام به تهیه آن کنید، کیفیت پنکیک بالاتر میرود.

کیک تابه‌ای یا پنکیک را بپزید و نوش جان کنید.

شاد باشید:)