طرز تهیه تارت توت فرنگی / دستور پخت یک شیرینی دلنشین برای عصرانه
تارت چیست؟ نوعی شیرینی است که روی آن را با مواد گوناگون مانند انواع میوه‌ها می‌پوشانند.

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ درست‌کردن تارت مانند درست‌کردن شیرینی پای، اما آسان‌تر از آن است. در ادامه، طرز تهیه تارت توت فرنگی را توضیح داده‌ایم.

اگر می‌خواهید طرز تهیه تارت توت فرنگی را بیاموزید و با انواعش آشنا شوید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

طرز تهیه تارت توت ‌فرنگی

زمان آماده‌سازی و پخت: ۳ ساعت و ۲۰ دقیقه

برای ۱۰ نفر

مواد لازم

برای خمیر تارت

۱ و ۱/۳ فنجان آرد چندمنظوره (معمولی)؛

۱/۴ فنجان شکر دانه‌ریز؛

نصف قاشق غذاخوری نمک کوشر؛

۱۰ قاشق غذاخوری کره آب‌شده.

در این زمینه بخوانید؛

طرز تهیه ۳ مدل کیک بستنی راحت و لاکچری برای مهمانی ها

طرز تهیه پنکیک ژاپنی پفکی / خوشمزه و لطیف

طرز تهیه شیرینی کلمپه + فیلم

طرز تهیه تارت توت فرنگی

مواد پرکننده خمیر

نصف فنجان خامه پرچرب؛

۲ قالب (حدود ۲۲۰ گرم) پنیر خامه‌ای (له‌شده)؛

آب و پوست رنده‌شده ۱ عدد لیموترش؛

۱ قاشق غذاخوری عصاره خالص وانیل.

مواد روی خمیر

حدود ۷۰۰ گرم توت‌فرنگی؛

۳ قاشق غذاخوری توت‌فرنگی اضافه یا تمشک.

طرز تهیه خمیر تارت

مرحله ۱

ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس قرار دهید. آرد، شکر و نمک را درون کاسه‌ای ریخته و کاملا هم بزنید. سپس کره آب‌شده را به مواد اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد. مواد را درون ماهیتابه مخصوص تارت به‌قطر ۲۵ سانتی‌متر بریزید و کاملا فشارش دهید تا صاف و یکدست شود. با چنگال روی خمیر سوراخ‌هایی ریز ایجاد کنید، سپس آن را ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید. وقتی خمیر پخت و طلایی‌رنگ شد، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

مرحله ۲

موقعی که خمیر تارت توت فرنگی در فر است، مواد داخل خمیر را آماده کنید. خامه پرچرب را درون کاسه‌ای بزرگ بریزید و ۷ دقیقه هم بزنید. سپس در کاسه‌ای دیگر پنیر خامه‌ای و شکر را آن‌قدر بزنید تا به ترکیبی صاف و یکدست برسید. اکنون آب و پوست رنده‌شده لیموترش و وانیل را به کاسه اضافه کنید. مواد را آن‌قدر هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس آن را به‌آرامی به خامه‌ای اضافه کنید که قبلا زده بودید. مواد را با قاشق روی خمیر تارت خنک‌شده بریزید و روی آن را صاف کنید.

تارت توت فرنگی عصرانه

مرحله ۳

توت‌‌فرنگی‌ها را روی خمیر تارت قرار دهید تا کل خامه‌ را بپوشاند.

مرحله ۴

خمیر تارت و محتوای آن را در کاسه مناسب مایکروویو قرار دهید و همراه با ۲ قاشق چایخوری آب ۳۰ ثانیه گرم کنید.

مرحله ۵

تارت آماده‌شده را ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.

پرفروش‌ترین فرهای برقی

ارزش غذایی ۱ برش تارت توت‌ فرنگی

کالری ۵۴۵

چربی ۳۲ گرم

کلسترول ۶۹ میلی‌گرم

سدیم ۲۸۳ میلی‌گرم

کربوهیدرات ۵۵ گرم ( ۴۰ گرم قند، ۱ گرم فیبر)

پروتئین ۶ گرم

تارت توت فرنگی