طرز تهیه سس تارتار خانگی برای جوجه چینی
پارسینه: سس تارتار سس خوشمزه رستورانی است که با انواع غذا‌های سوخاری به ویژه جوجه چینی سرو می‌شود.
طرز تهیه سس تارتار خانگی برای جوجه چینی

سس تارتار سس خوشمزه رستورانی است که با انواع غذا‌های سوخاری به ویژه جوجه چینی سرو می‌شود و بسیار طعم دلپذیری به غذای شما می‌دهد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس تارتار خانگی برای جوجه چینی در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه سس تارتار

طرز تهیه سس تارتار

مرحله اول

به نقل از داجان؛ برای درست کردن سس تارتار خوشمزه در ابتدا شوید را تمیز پاک کرده و بشویید سپس بعد از خشک شدن ریز کنید و به همراه کاپاریس خرد شده در ظرفی بریزید و خیار شور را رنده کنید.

مرحله دوم

خیار شور رنده شده را به همرا پیاز و سیر رنده شده به مواد قبلی بیافزایید و مواد را با هم مخلوط کنید در این مرحله سس خردل و سس مایونز را می‌افزاییم و همه مواد را با هم ترکیب می‌کنیم.

مرحله سوم

بعد از آماده شدن سس به آن نمک و فلفل و آب لیمو ترش را اضافه کرده و می‌توانید از این سس خوشمزه کنار انواع مرغ سوخاری و جوجه چینی استفاده نمایید و لذت ببریید. نوش جان.

نکات سس تارتار

برای این که طعم سس تارتار بهتر شود بعد از آماده شدن برای دو ساعت روی آن سلفون بکشید و در یخچال بگذارید تا طعم مواد به خورد یکدیگر برود و خوشمزه‌تر شود.