طرز تهیه رولت کالباس لذیذ و پر طرفدار
رولت کالباس به مواد اولیه برای داخل رولت که شامل کالیاس یا ژامبون ورقه شده، سس مایونز، جعفری ساطوری شده، خیارشور می باشد، و همینطور به مواد اولیه لازم برای تهیه خمیر کرپ یا نان رولت کالباس شامل آرد، نمک، تخم مرغ، شیر یا ماست رقیق نیاز دارد.
مواد لازم برای تهیه رولت کالباس:

کالباس یا ژامبون گوشت: ۸ ورق
خیارشور: ۲ عدد
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده: ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه نان رولت یا کرپ:

آرد: ۳/۴ لیوان
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر یا ماست رقیق: ۱ لیوان
نمک: ۱/۳ قاشق چایخوری

رولت کالباس پر طرفدار
دستور پخت رولت کالباس:

در اولین مرحله طرز تهیه رولت کالباس تخم مرغ‌ها را درون کاسه‌ای شکسته و بزنید، سپس شیر یا ماست رقیق را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
نمک و آرد را با هم مخلوط کرده و سپس به تخم مرغ و شیر مخلوط کنید و همه مواد را با هم، هم بزنید تا یکدست شود.
یک ماهی تابه مستطیل شکل انتخاب کنید و مقدار کمی روغن با برس کف آن را چرب نمایید و ماهی تابه را روی حرارت ملایم بگذارید.
سپس مقداری از مواد کرپ را به صورت یک لایه نازک کف ماهی تابه بریزید. هنگامی که خودش را گرفت و یک طرف خمیر که پخته شد، خمیر را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.
نان رولت آماده است. آن را درون سینی هم اندازه اش بگذارید و به مدت ۵ دقیقه درون یخچال بگذارید تا خنک شود. با باقیمانده مایه خمیر نان رولت همینطور عمل کنید تا چندین ورقه نان داشته باشید.
بعد از خنک شدن نان ها، از یخچال بیرون آورید حال در مرحله بعدی دستور پخت رولت کالباس سس مایونز را بر روی نان پخش کرده و ورقه‌های کالباس را بر روی آن بچینید.
خیار شور‌ها نازک ورقه ورقه کرده و روی کالباس‌ها بچینید.
جعفری خرد شده را نیز در آخرین لایه، بر روی همه مواد بریزید.
خیلی آرام و با احتیاط، محکم نان را رول کنید؛ و رولت را برش زده و در یخچال به مدت ۲ ساعت بگذارید.
بعد از ۲ ساعت می‌توانید رولت کالباس را تزیین کرده و سرو نمایید.

پس از به اتمام رسیدن مراحل طرز تهیه رولت کالباس می‌توانید از ماست چکیده زده شده و فرم گرفته برای تزیین آن استفاده کنید که شبیه خامه به نظر می‌رسد و رولت کالباس شما را مانند یک شیرینی رولت جلوه می‌دهد. با توجه به ذائقه خود رولت را با انواع سس‌ها و سبزیجات مانند کاهو و گوجه فرنگی تزیین و نوش جان فرمایید.

منبع: آرگا