تخطى الى المحتوى

تغذیه و سلامت


تازه ها

سوسیس و کالباس را چگونه مصرف کنیم؟

بیشتر ما عادت داریم که انواع سوسیس را پیش از مصرف، حتما سرخ کنیم. بعضی‌هایمان هم عادت به سرخ کردن کالباس داریم.بهترین روش سرخ کردن به نظر میرسد با...

چه روغنی برای چه مصارفی مناسب است؟

روغن زیتون ،روغن زرد و روغن کنجد جزو روغن هایی هستند که در بین مردم طرفدارا ن زیادی دارند اما مضرات و فواید این روغن ها چیست و هرکدام برای چه مصارفی...

به کوکانتان هرگز نودل ندهید!

بسیاری از کارشناسان تغذیه معتقدند غذاهای فوری مانند نودل فوری نه تنها ارزش غذایی ندارد بلکه مصرف خارج از تعادل آن می‌تواند مضرات زیادی هم داشته باشد...

حواستان به کپکهای روی مواد غذایی باشد

قارچها چه هستند و چه تاثیری بر سلامتی ما دارند؟ قرار گرفتن در معرض کپک باعث بیماری تنفسی، حساسیت و آسم (تنگی‌ نفس) می‌شود و حتی ممکن است مرگبار...

چرا نباید به کودکان کلوچه و بیسکوییت بدهید

کلوچه‌ها و بیسکویت‌ها یکی از محبوب‌ترین میان‌وعده‌های غذایی برای کودکان و بزرگسالان هستند. کودکان به طور ویژه به کلوچه‌ها و بیسکویت‌های مملو از...

خوراکی‌های سفید رنگ که نباید خورد

سال‌هاست متخصصان تغذیه به طور ویژه توصیه به اجتناب از مصرف نمک و شکر که به قاتلان سفید نیز مشهور هستند، کرده‌اند، اما نتایج تحقیق و پژوهش‌ها نشان...

آیا بادام زمینی موجب کاهش وزن می شود؟

از کمک به مدیریت وزن تا ارتقای سلامت قلب، بادام زمینی به عنوان یک میان وعده مغذی شناخته می شود. به گزارشاز انلی مای هلث، در حوزه میان‌وعده‌های سالم،...

آیا جوشاندن آب به مدت طولانی خطرناک است!؟

طبیعی است که در آب لوله کشی شده برخی ناخالصی ها وجود داشته باشد که ما را مجبور به جوشاندن قبل از استفاده آب بکند. اما بعضی افراد بر این باورند که آب...