تخطى الى المحتوى

انواع خورش و خوراک


تازه ها

دستور پخت قیمه در دوره قاجار + عکس

روش قیمه را بر دو نوع خورش قیمه سیب زمینی و خورش قیمه بادنجان طبخ می‌کنند. لغت‌نامه‌ی دهخدا قیمه را که یک کلمه‌ی ترکی است به گوشت ریز ریز شده یا...

طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه

خورش ریواس یکی از خورش‌های خوشمزه‌ و غذاهای ایرانی است که طرف‌داران بسیاری دارد. در این مقاله، طرز تهیه خورش ریواس را آموزش داده‌ایم. گیاه ریواس...

طرز تهیه قیمه نثار اصیل قزوینی

قبل از هر چیز باید بدانید این غذای فوق العاده لذیذ پیشینه طبخ زیادی دارد و در مهمانی‌های دوره قاجار از غذا‌های اصلی مجالس به حساب می‌آمده است. برای...

طرز تهیه خورش بادمجان؛ خوش‌طعم پرطرفدار

خورش بادمجان از دسته غذا‌های خوش‌مزه سنتی است که اکثر افراد این غذا را دوست دارند. خورش بادمجان بسته به سلیقه و ذائقه غذایی افراد با گوشت قرمز و مرغ...

طرز تهیه خورشت بادمجان با مرغ

خورش قیمه بادمجان   یک خورش ایرانی خوشمزه اصیل خورشت بادمجان بسیار لذیذ و عالیست حتما با این روش درست کنید و لذت ببرید طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی را...

طرز تهیه خورشت کنگر ویژه

خورش کنگرکنگر یکی از گیاهانی که برای تصفیه ی خون و کبد چرب مناسب هستش اما غذاهایی رو با کنگر درست میکنند یکی از اون ها خورشت کنگر می باشد خورشت کنگر...