تخطى الى المحتوى

تغذیه و سلامت


تازه ها

بشقاب غذای سالم چه ویژگی هایی دارد؟

در دنیای امروز، رژیم غذایی ناسالم و ناپرهیزکارانه باعث کاهش مصرف غذاهای سنتی و افزایش مصرف غذاهای پرکالری و کم ارزش، چربی های ناسالم و قند های اضافه...

5 ماده غذایی برای افزایش هوش

غذاهایی که می‌خورید مانند سوخت برای مغزتان هستند، با خوردن آنها انرژی می‌گیرد و می‌تواند به خوبی کار کند. مغز عضوی است که ۲۴ ساعته، حتی زمانی که...

حبوبات را چگونه بپزیم؟

تحقیقات نشان داده که به صورت میانگین 2 بیلیون نفر در سراسر دنیا دچار کمبود مواد معدنی و ویتامین می‌باشند که به صورت خاص دچار کمبود آهن و زینک (روی)...

کدام غذاها را نباید دوبار گرم کنیم؟

آیا میدانید گرم کردن دوباره کدام غذاها مضر است؟ ​تخم مرغ، قارچ، برخی از سبزیجات، مرغ و غذاهای دریایی چنان‌چه دوباره گرم شوند به دلیل فعل و انفعالات...

سوسیس و کالباس را چگونه مصرف کنیم؟

بیشتر ما عادت داریم که انواع سوسیس را پیش از مصرف، حتما سرخ کنیم. بعضی‌هایمان هم عادت به سرخ کردن کالباس داریم.بهترین روش سرخ کردن به نظر میرسد با...

چه روغنی برای چه مصارفی مناسب است؟

روغن زیتون ،روغن زرد و روغن کنجد جزو روغن هایی هستند که در بین مردم طرفدارا ن زیادی دارند اما مضرات و فواید این روغن ها چیست و هرکدام برای چه مصارفی...

به کوکانتان هرگز نودل ندهید!

بسیاری از کارشناسان تغذیه معتقدند غذاهای فوری مانند نودل فوری نه تنها ارزش غذایی ندارد بلکه مصرف خارج از تعادل آن می‌تواند مضرات زیادی هم داشته باشد...

حواستان به کپکهای روی مواد غذایی باشد

قارچها چه هستند و چه تاثیری بر سلامتی ما دارند؟ قرار گرفتن در معرض کپک باعث بیماری تنفسی، حساسیت و آسم (تنگی‌ نفس) می‌شود و حتی ممکن است مرگبار...