طرز تهیه پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر
پودینگ یکی از انواع دسرها است. پودینگ‌هایی که در قدیم تهیه می‌شد، خوراکی بود که از انواع مواد جامد تشکیل شده بود و یک ماده غذایی این مواد را به هم اتصال می‌داد.

مواد لازم برای پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر

برنج قهوه ای 1 و نیم لیوان شیر 1/2 لیوان بادام شیرین 10 عدد پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری شیره خرما یا انگور 3 قاشق غذاخوری کره مقداری

پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر

طرز تهیه : برنج قهوه ای را با چند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه جوشید و نرم شد از روی حرارت بردارید و با آب سرد ابکشی کنید و کناری قرار دهید تا اب اضافی اش کامل برود.

داخل ظرف مخصوص مایکروفر را با کره چرب کنید. سپس برنج قهوه ای آبکشی شده ، شیر ، پودر دارچین و شیره را باهم مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید و پخش کنید. ظرف را داخل ماکروفر با قدرت 100% به مدت 5 – 8 دقیقه قرار دهید (هر 2 دقیقه مواد را مخلوط کنید).

پس از اینکه شیر جذب برنج شد پودینگ آماده سرو است. پودینگ را در ظرف های سرو بریزید و روی آن را با مقداری شیره و بادام های خرد شده تزیین کنید.