خورش پرتقال؛ یک غذای اصیل با عطر و طعمی معرکه
خورش پرتقال یکی از خورش های فوق العاده خوش عطر است که باید حتما یکبار آن را امتحان کنید.
خورش پرتقال یکی از خورش های فوق العاده خوش عطر است که باید حتما یکبار آن را امتحان کنید.
مشته بادمجان یکی از غذاهای سالم و سنتی ایرانی است. این غذا طعم و مزه ای فوق العاده دارد و شما می توانید برای عصرانه یا شام نیز این غذا را تهیه کنید.
فسنجون یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که از گردو، رب انار، گوشت (مرغ، گوسفند یا بوقلمون)، پیاز و ادویه جات تهیه میشود. این خورش به دلیل طعم...
طرز تهیه خورش نخود آله بسیار ساده است. این خورش با ترکیب گوشت، ادویه های خورشتی، گوجه و مقداری نخود تهیه می شود.
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، حبوبات ارزش غذایی بسیار بالایی دارند که سرشار از پروتئین است، بدن نیز برای ادامه فعالیت و حفظ سلامتی به...
به گزارش شفاف، سبزیها در غذاهای ایرانی جایگاه ویژهای دارند، به طوری که از شمال تا جنوب کشور، بسته به نوع سبزیهای موجود در در هر منطقه، غذاهای...
کوبیده مرغ ترش یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه کوبیده مرغ می باشد که با سس مخصوص گردو و رب انار تهیه می شود و شما می توانید این کوبیده خوشمزه...
ته چین یک غذای ایرانی است که به تنهایی به عنوان یک وعده غذایی یا به عنوان ته دیگ غذاهای دیگر استفاده می شود و عاشقان زیادی دارد . امروز آموزش ته چین...
آموزش میگو پلوی بوشهری : پاک کردن میگو: میگو دو تا رگ سیاه رنگ داره ولی فقط رگی که پشت میگو هست باعث تلخی اون بعد از پخت میشه و باید در هنگام پاک...
میرزا قاسمی انگشتی بپز:همانطور که میدانید میرزاقاسمی یک خوراک خوشمزه شمالی است.ولی تقریبا در تمام نقاط ایران پخته می شود. میرزاقاسمی اصیل پیاز ندارد...
سبزی پلوماهی و کوکو: رسم ما ایرانیهاست که شب عید سبزی پلو با ماهی بپزیم و دورهم با خانواده نوش جان کنیم. برای عزیزانی که تازه به خونه بخت رفته اند و...
پخت قزل آلای کبابی: عید است و بازار ماهی خوردن داغ است. یکی از روشهای پخت ماهی کباب کردن آن است. خصوصا ماهی قزل آلا که کبابی آن بسیار خوشمزه می شود....
طرز تهیه کباب حسینی:این کباب بسیار خوشمزه یکی از غذاهای بسیار سنتی و اصیل ایرانی ست که از اصفهان می آید. میگویند برای اولین بار آشپزی به نام حسین آن...
ما ایرانی ها ته دیگ را بیشتر از خود غذا دوست داریم و به همین خاطر انواع ته دیگ را با مواد مختلف درست می کنیم که یکی از معمولترین آنها استفاده از نان...
آموزش کشک بادمجان (شمالی): سلام خدمت همراهان همیشگی هنربازار و عاشقان آشپزی و تست غذاهای جدید و قدیمی. من خودم غذاهای محلی را خیلی دوست دارم. کشک...
آموزش آش گوجه تبریز: آش یکی از غذاهای مورد علاقه در شهرها و کشورهای مختلف است و تنوع زیادی دارد. شاید به جرات بتوان گفت که هر شهری برای خود آشی دارد...
خورش قیمه یکی از آن غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که در بعضی از مناسبتهای مذهبی از آن به عنوان غذای نذری بین مردم پخش میکنند. در این مطلب با ما...
بسیاری از افراد هنگامی که سبزی ها را سرخ می کنند نگران از دست رفتن خواص آن هستند. در این مطلب ما قصد داریم نحوه صحیح سرخ کردن سبزی را شرح دهیم. تا...
روش قیمه را بر دو نوع خورش قیمه سیب زمینی و خورش قیمه بادنجان طبخ میکنند. لغتنامهی دهخدا قیمه را که یک کلمهی ترکی است به گوشت ریز ریز شده یا...