تخطى الى المحتوى

انواع خورش و خوراک


تازه ها

دستور پخت خورش مشته بادمجان تابه ای

مشته بادمجان یکی از غذاهای سالم و سنتی ایرانی است. این غذا طعم و مزه ای فوق العاده دارد و شما می توانید برای عصرانه یا شام نیز این غذا را تهیه کنید.

خوراک لوبیا چشم بلبلی و فواید آن

به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، حبوبات ارزش غذایی بسیار بالایی دارند که سرشار از پروتئین است، بدن نیز برای ادامه فعالیت و حفظ سلامتی به...

ترکیب سبزی‌ها در قورمه سبزی | سبزی قورمه تهرانی و خوزستانی چیست | استفاده زیاد از این سبزی باعث تلخی قورمه سبزی می‌شود

به گزارش شفاف، سبزی‌ها در غذاهای ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارند، به طوری که از شمال تا جنوب کشور، بسته به نوع سبزی‌های موجود در در هر منطقه، غذاهای...

طرز تهیه کوبیده مرغ ترش؛ لذیذ و مجلسی

کوبیده مرغ ترش یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه کوبیده مرغ می باشد که با سس مخصوص گردو و رب انار تهیه می شود و شما می توانید این کوبیده خوشمزه...

ته چین مرغ قالبی مجلسی

ته چین یک غذای ایرانی است که به تنهایی به عنوان یک وعده غذایی یا به عنوان ته دیگ غذاهای دیگر استفاده می شود و عاشقان زیادی دارد . امروز آموزش ته چین...

آموزش میگو پلوی بوشهری

آموزش میگو پلوی بوشهری : پاک کردن میگو: میگو دو تا رگ سیاه رنگ داره ولی فقط رگی که پشت میگو هست باعث تلخی اون بعد از پخت میشه و باید در هنگام پاک...

میرزا قاسمی انگشتی بپز

میرزا قاسمی انگشتی بپز:همانطور که میدانید میرزاقاسمی یک خوراک خوشمزه شمالی است.ولی تقریبا در تمام نقاط ایران پخته می شود. میرزاقاسمی اصیل پیاز ندارد...

سبزی پلوماهی و کوکو

سبزی پلوماهی و کوکو: رسم ما ایرانیهاست که شب عید سبزی پلو با ماهی بپزیم و دورهم با خانواده نوش جان کنیم. برای عزیزانی که تازه به خونه بخت رفته اند و...

پخت قزل آلای کبابی

پخت قزل آلای کبابی: عید است و بازار ماهی خوردن داغ است. یکی از روشهای پخت ماهی کباب کردن آن است. خصوصا ماهی قزل آلا که کبابی آن بسیار خوشمزه می شود....

طرز تهیه کباب حسینی

طرز تهیه کباب حسینی:این کباب بسیار خوشمزه یکی از غذاهای بسیار سنتی و اصیل ایرانی ست که از اصفهان می آید. میگویند برای اولین بار آشپزی به نام حسین آن...

ته دیگ لواش کنجدی

ما ایرانی ها ته دیگ را بیشتر از خود غذا دوست داریم و به همین خاطر انواع ته دیگ را با مواد مختلف درست می کنیم که یکی از معمولترین آنها استفاده از نان...

آموزش کشک بادمجان (شمالی)

آموزش کشک بادمجان (شمالی): سلام خدمت همراهان همیشگی هنربازار و عاشقان آشپزی و تست غذاهای جدید و قدیمی. من خودم غذاهای محلی را خیلی دوست دارم. کشک...

آموزش آش گوجه تبریز

آموزش آش گوجه تبریز: آش یکی از غذاهای مورد علاقه در شهرها و کشورهای مختلف است و تنوع زیادی دارد. شاید به جرات بتوان گفت که هر شهری برای خود آشی دارد...

دستور پخت قیمه در دوره قاجار + عکس

روش قیمه را بر دو نوع خورش قیمه سیب زمینی و خورش قیمه بادنجان طبخ می‌کنند. لغت‌نامه‌ی دهخدا قیمه را که یک کلمه‌ی ترکی است به گوشت ریز ریز شده یا...