ته چین مرغ قالبی مجلسی
ته چین یک غذای ایرانی است که به تنهایی به عنوان یک وعده غذایی یا به عنوان ته دیگ غذاهای دیگر استفاده می شود و عاشقان زیادی دارد . امروز آموزش ته چین مرغ قالبی مجلسی را برای شما انتخاب کرده ایم با ما همراه باشید. مواد لازم :...

ته چین یک غذای ایرانی است که به تنهایی به عنوان یک وعده غذایی یا به عنوان ته دیگ غذاهای دیگر استفاده می شود و عاشقان زیادی دارد . امروز آموزش ته چین مرغ قالبی مجلسی را برای شما انتخاب کرده ایم با ما همراه باشید.

honarbazaar-serwe-tahchin-01

مواد لازم :

برنج ماست چکیده پرچرب ( به ازای هر پیمانه برنج 4 قاشق ماست چکیده پرچرب ) زرده تخم مرغ یک عدد زعفران حل شده یک قاشق غذاخوری غلیظ

طرز تهیه :

1) برنج رو آبکش کنید. برای ته چین بهتره برنج رو دونتر آبکش کنید.
2) ماست و زرده و زعفران رو با همزن دستی خوب بزنید تا یکدست بشه و برنج رو به سس آماده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
3) مرغ رو که از قبل آبپز کردید، ریش ریش کنید و با کره کمی تفت بدید و زعفران و آبلیمو بزنید.
4) ته قابلمه یا قالب مورد نظر روغن بریزید و نصف برنج رو بریزید و با پشت قاشق، خوب صاف و پرس کنید.
5) مرغ رو یکنواخت روی برنج بگذارید و بقیه برنج رو به آرومی بریزید و دوباره خوب صاف و پرس کنید.
6) با دسته قاشق چند سوراخ داخل برنج ایجاد کنید، این کار باعث میشود برنجتان بهتر دم بکشد.
7) روی آن به آرامی آب و روغن بدهید و درش را بگذارید و 45 دقیقه تا یک ساعت با حرارت ملایم دم کنید. تا حدی که کاملا طلایی شود.
8) اگه تو فر میپزید رویش را با فویل خوب بپوشانید و 1ساعت و نیم در طبقه پایین فر 200 درجه بگذارید.
9) ته چین رو با خلال پسته و بادام و زیره و زرشک تزیین کنید .

نکته : خلال ها رو یک ساعت در گلاب خیس کنید. زرشک را خوب بشورید. همه را با کره کمی تفت بدید و استفاده کنید.

honarbazaar-serwe-tahchin-02

فینگرفود ته چین مجلسی :

با استفاده از قالب های کوچک سیلیکونی این ته چین های خوشگل رو درست کردم.
برای تزیین کنار بشقاب انواع چلو کباب و چلو خورش ،گزینه بسیار مناسبیه.

روش پخت کاملا مشابه قبله.
قالب رو 20 دقیقه در طبقه وسط فر 250 درجه گذاشتم.

honarbazaar-serwe-tahchin-03

خوب عزیزان آموزش ته چین مرغ قالبی مجلسی را پسندیدید؟

نوش جان ?