خورش قیمه بادمجان
یک خورش ایرانی خوشمزه اصیل خورشت بادمجان بسیار لذیذ و عالیست حتما با این روش درست کنید و لذت ببرید
طرز تهیه خوراک انار و بادمجان برای شب یلدا
طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی را هم بخوانید
موادلازم:
مرغ به مقدار نیاز
بادمجان بزرگ ۳ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
رب گوجهفرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل به میزان لازم
زردچوبه و پودر دارچین به میزان لازم
زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی ۲-۳ عدد
آبلیمو یا آبغوره ۱-۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان مجلسی :
ابتدا تلخی بادمجانها را بگیرید و آنها را سرخ کرده روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود. برای کمکردن چربی این غذا میتوانید از بادمجان کبابی نیز استفاده کنید. پیاز را رنده کرده و یا به صورت نگینی یا خلالی برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.
مقداری زردچوبه، فلفل قرمز یا فلفل سیاه روی پیازها بریزید و تفت دهید تا عطر فلفل و زردچوبه آزاد شود مرغ را خرد کرده و با پیاز داغ و ادویهجات تفت دهید. میتوانید در همین مرحله رب گوجهفرنگی را نیز به همراه مرغ و ادویه تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، به مقدار لازم آب روی آنها ریخته و حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ پخته شود. نمک اضافه کنید و بادمجانهای سرخشده را روی مرغ ها بچپنید. ۲ یا ۳ عدد گوجهفرنگی را قاچ بزنید و روی بادمجان ها قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا خورش جا بیفتد. در صورت تمایل مقدار کمی آبلیمو یا آبغوره و یا دو قاشق غوره به خورشت بادمجان اضافه کنید.
برای عطر بهتر وخوشمزهترشدن خورشت بادمجان قبل از سرو، مقداری زعفران دمکرده و پودر دارچین به خورشت اضافه کنید.
نکته مهم : بهتر است نمک خورشت را همانطور که گفته شد قبل از اضافهکردن بادمجانها اندازه کنید و از همزدن خورشت بعد از اضافهکردن بادمجانها خودداری کنید تا له نشوند.
فرستنده : خانم حدیث نادری