طرز تهیه قایرمه غذای سنتی کردستان با طعم عالی و پختی آسان
قایرمه یکی از غذاهای محلی خوشمزه استان کردستان بوده که شباهت زیادی به پیش غذاهای فرنگی دارد. این غذا مانند قارچ یا مرغ سوخاری تهیه می شود و ماده اصلی آن را کنگر تشکیل می دهد. قایرمه همراه با برنج یا نان سرو می شود.

قایرمه یک غذای محلی بسیار خوشمزه و متفاوت

اگر یکی از طرفداران کنگر هستید و علاقمندید تا در یکی از وعده های غذایی از آن بهره ببرید پیشنهاد می کنیم قایرمه را امتحان کنید. قایرمه غذای محلی سنندج و استان کردستان است که در آن کنگر استفاده می شود. و با سرو آن به همراه نان یا برنج یک وعده غذایی کامل خواهید داشت.
قایرمه که به آن کنگر سوخاری یا قایرمه کردی نیز می گویند غذایی محلی بسیار خوشمزه ای است که از ویتامین و پروتئین ها سرشار است. روش آماده سازی این غذا بسیار راحت بوده و به همراه نان یا برنج سرو می شود. کنگر که ماده اصلی تشکیل دهنده قایرمه می باشد ،خواص فراوانی از جمله تقویت دستگاه گوارش، اشتهاآور، تب بر، هضم کننده و ضدعفونی کننده بدن دارد. پیشنهاد می کنیم در منزل این غذای خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.

مواد لازم قایرمه

کنگر : یک کیلوگرم
ماست چکیده: یک پیمانه
ماست خامه ای: یک پیمانه
شیر: یک دوم پیمانه
آرد: یک پیمانه
کره ذوب شده: سه قاشق سوپخوری
زعفران دمکرده: سه قاشق سوپخوری
تخم مرغ: سه عدد
نمک و فلفل: به میزان نیاز
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
روغن مایع: به مقدار نیاز برای سرخ کردن

طرز تهیه قایرمه

۱. ابتدا همه تیغ های کنگر را جدا کنید.

۲. سپس کنگرها را بشویید و به تکه های دلخواه برش بزنید.

۳. حالا ظرف مناسبی بردارید و تخم مرغ ها را با کره و زعفران مخلوط کنید و مواد را خوب هم بزنید.

۴. سپس به آن آرد را اضافه کنید تا مخلوط ملایمی ( نه خیلی شل و نه خیلی سفت) حاصل شود. اگر شل بود مجدد کمی آرد اضافه کید.

۵. در این مرحله کنگرها را درون مخلوط آماده شده بریزید و هم بزنید تا خوب با مایه قایرمه آغشته شود.

۶. حالا تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و به ان روغن اضافه کنید تا داغ شود. سپس کنگرها را درون این روغن سرخ کنید.

۷. بعد از سرخ شدن تمام کنگرها آن را در ظرف مخصوص پذیرایی بچینید

۸. مرحله پایانی. قایرمه آماده شد. می توانید آن را به همراه ماست چکیده ، نان محلی و برنج سرو نمایید. نوش جان

حتماً بخوانید:

خواص کنگر،چه میزان با خاصیت کنگر و نحوه مصرف کنگر آشنایی دارید؟

کنگر یکی از فراوان ترین گیاهان مناطق کوهستانی و استیپی ایران است. انتشار جغرافیایی تقریباً در کلیه مناطق کوهستانی ایران ،در دامنه های الوند ،بین…

نکته:
بهترین فصل برای درست کردن این غذا بهار است چرا که در این فصل کنگر به راحتی در دسترس است.
اگر طعم کنگر باب میل شما نیست می توانید این غذا را با ساقه کرفس طبخ کنید.
افرادی که دارای ناراحتی های کلیوی ،کبدی و کیسه‌ صفرا هستند بهتر است در مصرف این غذا احتیاط کنند.