طرز تهیه پیتزای مخلوط خانگی و سالم
پیتزا غذایی ایتالیایه که در دنیا طرفدارای زیادی پیدا کرده و به صورت کلی نانیه که با انواع گوشت، سبزی و قارچ تهیه میشه. نان پیتزا میتونه به نازکی نان لواش یا ضخیمتر باشه و این بستگی به ذائقه شما داره. بعضی ها به خاطر استفاده از کالباس و سوسیس دوست ندارن تو رستوران پیتزا سفارش بدن. امروز من براتون طرز تهیه پیتزای مخلوط خانگی و سالم رو میزارم. اینجوری میتونین توی خونه یه پیتزای خوشمزه واسه خودتون درست کنین.
ما براتون دستور پخت پیتزای مخلوط و سالم خانگی رو میذاریم و به شما به کمک دستور خمیر پیتزا آموزش میدیم چطور خمیر پیتزارو درست کنید، البته شما میتونید خمیر پیتزارو از فروشگاهها تهیه کنید.
مواد لازم جهت تهیه خمیر پیتزا:
شیر یک پیمانه خمیر ترش(مایه خمیر که میتونید از نانوایی های بگیرین) و یا بکین پودر یک قاشق سوپ خوریی روغن مایع و یا روغن زیتون نصف پیمانه آرد به مقداری که مایه خمیر شده و به دست نچسبه(در حدود سه پیمانه) نمک یک قاشق چای خوریطرز تهیه خمیر پیتزا:
اول میخوام براتون دستور پخت خمیر پیتزا رو بنویسم و بعدش میریم سراغ طرز تهیه پیتزا.
خمیر ترش و یا بکین پودر و نمک رو تو شیر حل میکنیم و بهش روغن رو اضافه میکنیم.
به مایه کم کم آرد رو اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم که گلوله گلوله نشه. این کار رو ادامه میدیم تا حدی که مایه خمیر بشه و به دست نچسبه. البته نباید زیاد هم خشک و سفت بشه.
خمیر رو خوب ورز میدیم و روش رو میپوشونیم تا یکی دو ساعتی بمونه و ور بیاد. با این روش شما حدود دو کیلو خمیر دارید که برای دو تا پیتزا کافیه.
مواد لازم جهت تهیه طرز تهیه پیتزای مخلوط خانگی و سالم:
خب طبق دستور خمیر پیتزا، خمیر پیتزای ما آمادهس و ما میتونیم طرز تهیه پیتزای مخلوط رو براتون بنویسیم. همراه ما باشین تا با یه دستور پیتزای کامل، بتونین یه پیتزای مخلوط خوشمزه درست کنین.
خمیر پیتزا بسته به ضخامتی که دوست دارید خمیر رو پهن کنید پنیر پیتزا به مقدار لازم گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای ۲ عدد در دو رنگ رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری قارچ ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم سینه مرغ(آب پز) ۲۰۰ گرم پیاز متوسط ۱ عدد نمک به مقدار لازم فلفل به مقدار لازم پودر آویشن به مقدار لازم زیتون به مقدار لازمطرز تهیه پیتزای مخلوط خانگی و سالم:
ته ظرفی که مناسبه فره رو کمی چرب میکنیم و خمیر پیتزا رو داخلش پهن میکنیم و دقت میکنیم که ضخامت خمیر همه جا یکسان باشه و صاف و مرتب میکنیم.
پیاز رو خلال میکنیم و با یکی دو قاشق سوپ خوری روغن مایع تو ماهی تابه تفت میدیم تا نرم و سبک بشه.
گوشت چرخ کرده؛ نمک؛ فلفل و پودر آویشن رو به پیاز اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم تفت میدیم.
بعد از اینکه رنگ گوشت قهوهای شد، یک قاشق غذاخوری رب گوجه رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم.
مرغ (اگه دوست داشتین میتونین کالباس و سوسیس هم استفاده کنین) و فلفل دلمهای رو مکعبی و حبهای خرد کنین، پیاز رو هم حلقه ای برش بزنین، قارچ و زیتون رو هم ریز کنین.
دو قاشق غذا خوری ربگوجه رو تفت بدید تا طعم خامی نده. میتونید از سسگوجههای آماده هم استفاده کنین.
ربگوجه تفت داده شده رو روی خمیر پهن شده میریزیم و پخش میکنیم تا کاملا خمیر به رب آغشته بشه.
مقداری پنیر پیتزا روی خمیر میریزیم و پخش میکنیم.
تمام مواد گوشتی که تفت دادیم رو روی خمیر میریزیم و پهن میکنیم.
مرغ، فلفل دلمه ای، قارچ و پیاز خرد شده رو به خمیر اضافه میکنیم و پهنش میکنیم.
و آخر کار همهی سطح خمیرو با یه لایه از پنیر پیتزا میپوشونیم و قطعات زیتون رو در بیرونی ترین سطح خمیر جا میدیم.
بهتره که کمی هم کره آبکرده روی پنیر بریزیم و اجازه میدیم که ۲۰ دقیقه خارج از فر استراحت کنه.
فر رو با ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
ظرف پیتزا رو تو کف فر قرار میدیم و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میذاریم بمونه تا پیتزا پخته بشه. بعد ظرف رو روی آخرین پنجره به سمت بالا میذاریم تا ۲۰ ذقیقه دیگه هم بمونه و روی پیتزا طلایی رنگ بشه.
باید حواسمون باشه که نان پیتزا برشته و خشک نشه و اگه نان پیتزارو نازک تهیه کردیم، مدت پخت رو باید کمتر کنیم.
اینم از پیتزای مخلوط خانگی و سالم ما، با یه دستور پخت پیتزا میتونین یه پیتزای مخلوط خوشمزه نوش جان کنین.
عکس ها برگرفته از سایت kalleh.com , tamrino.ir می بلشد.