طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو
ماهی غذایی خوشمزه و مقوی است که توصیه شده هفته ای یک مرتبه میل شود اگر هر بار به یک روش آن را طبخ کنید بی شک از مزه آن خسته نخواهید شد .  
اتاق خبر 24:

ماهی غذایی خوشمزه و مقوی است که توصیه شده هفته ای یک مرتبه میل شود اگر هر بار به یک روش آن را طبخ کنید بی شک از مزه آن خسته نخواهید شد .

مواد لازم:

فیله ماهی تیلا پیلا 4 عدد
آبلیمو تازه3 قاشق غذا خوری
کره آب شده1 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده یک حبه
جعفری خشک و خرد شده1 قاشق چای خوری
فلفلبه میزان لازم
ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو

طرز تهیه ماهی:

فر را در دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارانهایت) از قبل گرم کنید . سینی پخت را با یک اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید یا با کمی روغن چرب نمایید.
فیله های تیلاپیا را زیر آب سرد بشورید و با دستمال کاغذی کلفت خشک کنید.
فیله ها را در سینی پخت قرار بدهید. آبلیمو را روی همه ی فیله ها بریزید سپس کره را نم نم بالای آن بریزید و سیر و جعفری و فلفل را بپاشید .
سپس آنها را در فر از قبل گرم شده تا زمانی که ماهی سفید شود بپزید و از هم با قاشق جدا کرده و تکه کنید، به مدت 30 دقیقه.