طرز تهیه میرزاقاسمی
قاسمی |بادمجان رو دوست ندارن، از میرزا قاسمی لذت میبرن. ما براتون طرز تهیه میرزاقاسمی رو نوشتیم تا شما هم بتونین از این پیش غذا لذت ببرین. البته شما میتونین از این دستور میرزاقاسمی استفاده کنین و این خوراک رو به عنوان یه شام سبک هم میل کنین. این دستور پخت میرزاقاسمی برای ۶ تا ۸ نفره.
مواد لازم جهت میرزاقاسمی:
بادمجان متوسط ۸ تا ۱۰ عدد سیر یک یا دو تا بوته روغن ۲۰۰ گرم تخممرغ ۴ تا ۵ عدد گوجهفرنگی ۵ تا ۶ عدد نمک و فلفل به مقدار کافیطرز تهیه میرزاقاسمی:
بادمجانها رو روی آتیش یا جاق گاز و اگه در دسترستون نبود داخل فر کباب میکنیم.
وقتی رو آتیش باشه یه مزه دود میگیره که حس خوبی میده خوردنش.
وقتی که کاملا پخته شدن، اونارو از رو آتیش برمیداریم و پوست میگیرم.
برای اینکار میتونین از آب استفاده کنین و بادمجان هارو بذارین داخل آب و میبینین به راحتی کنده میشه پوستشون.
اگه بادنجانهاتون تخم داشتن، اونارو جدا کنید بعد ساطوری خرد کنین.
گوجهفرنگی هارو پوست میگیریم و رنده میکنیم. میتونین اونارو تو آبجوش بذارین بعد اینکارو بکنبن.
سیر رو میکوبیم یا خیلی ریزش میکنیم.
روغن رو داخل تابه میریزیم و میذاریم داغ بشه.
سیر رو داخل روغن تفت میدیم و بعد بادمجانهارو بهشون اضافه میکنیم، یه کم بهش ادویه میزنیم و تفت میدیم.
گوجههارو جداگانه با روغن تفت میدیم تا آبشون گرفته بشه.
حالا گوجهها رو به بادمجان ها اضافه کنین و بذارین کاملا آبشون گرفته بشه و به روغن بیفته.
یه کم نمک و فلفل و ادویه هم بهش اضافه کنین.
تخم مرغهارو میتونین داخل یه تابه دیگه نیمرو کنین و بعد به مایه تون اضافه کنین.
ولی پیشنهاده من اینه که تخم مرغ هاتون رو داخل مایه تون بشکنین و مثل نیمرو بذارین بپزه.
میرزا قاسمی آمادهس و اونو داخل یه دیس زیبا بکشین و با حلقههای گوجه و برگههای جعفری تزیین کنید.
نکته مهم تو طرز تهیه میرزاقاسمی استفاده از سیر تو خوراکه، قسمت عمده ای از طعم خوب میرزا قاسمی به سیره.پس بهتره از دستور میرزاقاسمی حذفش نکنین.