طرز تهیه میرزا­قاسمی
طرز تهیه میرزا­قاسمی قاسمی |بادمجان رو دوست ندارن، از میرزا قاسمی لذت می­برن. ما براتون طرز تهیه میرزا­قاسمی رو نوشتیم تا شما هم بتونین از این پیش غذا لذت ببرین. البته شما می­تونین از این دستور میرزا­قاسمی استفاده کنین و این خوراک رو به عنوان یه شام سبک هم میل کنین. این دستور پخت میرزا­قاسمی برای 6 تا 8 نفره. مواد لازم...

طرز تهیه میرزا­قاسمی

قاسمی |بادمجان رو دوست ندارن، از میرزا قاسمی لذت می­برن. ما براتون طرز تهیه میرزا­قاسمی رو نوشتیم تا شما هم بتونین از این پیش غذا لذت ببرین. البته شما می­تونین از این دستور میرزا­قاسمی استفاده کنین و این خوراک رو به عنوان یه شام سبک هم میل کنین. این دستور پخت میرزا­قاسمی برای ۶ تا ۸ نفره.

مواد لازم جهت میرزا­قاسمی:

بادمجان متوسط ۸ تا ۱۰ عدد سیر یک یا دو تا بوته روغن ۲۰۰ گرم تخم­مرغ ۴ تا ۵ عدد گوجه­فرنگی ۵ تا ۶ عدد نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه میرزا­قاسمی:

بادمجان­ها رو روی آتیش یا جاق گاز و اگه در دسترستون نبود داخل فر کباب می­کنیم.

وقتی رو آتیش باشه یه مزه دود میگیره که حس خوبی میده خوردنش.

وقتی که کاملا پخته شدن، اونارو از رو آتیش بر­می­داریم و پوست می­گیرم.

برای این­کار می­تونین از آب استفاده کنین و بادمجان هارو بذارین داخل آب و می­بینین به راحتی کنده میشه پوستشون.

اگه بادنجان­هاتون تخم داشتن، اونارو جدا کنید بعد ساطوری خرد کنین.

گوجه­فرنگی هارو پوست می­گیریم و رنده می­کنیم. میتونین اونارو تو آبجوش بذارین بعد اینکارو بکنبن.

سیر رو می­کوبیم یا خیلی ریزش می­کنیم.

روغن رو داخل تابه می­ریزیم و می­ذاریم داغ بشه.

سیر رو داخل روغن تفت می­دیم و بعد بادمجان­هارو بهشون اضافه می­کنیم، یه کم بهش ادویه می­زنیم و تفت می­دیم.

گوجه­هارو جداگانه با روغن تفت می­دیم تا آبشون گرفته بشه.

حالا گوجه­ها رو به بادمجان ها اضافه کنین و بذارین کاملا آبشون گرفته بشه و به روغن بیفته.

یه کم نمک و فلفل و ادویه هم بهش اضافه کنین.

تخم مرغ­هارو می­تونین داخل یه تابه دیگه نیمرو کنین و بعد به مایه تون اضافه کنین.

ولی پیشنهاده من اینه که تخم مرغ هاتون رو داخل مایه تون بشکنین و مثل نیمرو بذارین بپزه.

میرزا قاسمی آماده­س و اونو داخل یه دیس زیبا بکشین و با حلقه­های گوجه و برگه­های جعفری تزیین کنید.

نکته مهم تو طرز تهیه میرزا­قاسمی استفاده از سیر تو خوراکه، قسمت عمده ای از طعم خوب میرزا قاسمی به سیره.پس بهتره از دستور میرزا­قاسمی حذفش نکنین.