طرز تهیه خورش آلو­اسفناج
طرز تهیه خورش آلو­اسفناج آلو­اسفناج یکی از خورش های مجلسی­ه که در کنار طعم لذیذش، خواص زیادی داره. طرز تهیه خوش آلو­اسفناج در اصل با گوشته، اما بعضی از افراد تو دستور پخت خورش آلو­اسفناج از مرغ استفاده می­کنن. دستور خورش آلو­اسفناج­ی که ما براتون نوشتیم با گوشته و طعم خوشایندتری داره. راستی این طرز تهیه خورش آلو­اسفناج برای 6 تا 8...

طرز تهیه خورش آلو­اسفناج

آلو­اسفناج یکی از خورش های مجلسی­ه که در کنار طعم لذیذش، خواص زیادی داره. طرز تهیه خوش آلو­اسفناج در اصل با گوشته، اما بعضی از افراد تو دستور پخت خورش آلو­اسفناج از مرغ استفاده می­کنن. دستور خورش آلو­اسفناج­ی که ما براتون نوشتیم با گوشته و طعم خوشایندتری داره. راستی این طرز تهیه خورش آلو­اسفناج برای ۶ تا ۸ نفره.

مواد لازم جهت خورش آلو­اسفناج :

گوشت ماهیچه نیم کیلو اسفناج دو کیلو تره نیم کیلو آلو ۲۵۰ گرم روغن ۲۰۰ گرم پیاز سرخ کرده چهار قاشق سوپ­خوری نمک و فلفل به مقدار لازم

اگه تو طرز تهیه خوزش آلو­اسفناج از گوشت با استخوان استفاده کردین، مقدار گوشتتونو بیشتر کنین.

طرز تهیه خورش آلو­اسفناج:

گوشتمون رو خورشتی تیکه تیکه می­کنیم و می­شوریم.

با سه چهار قاشق پیاز سرخش می­کنیم.

دو تا سه لیوان آب بهش اضافه می­کنیم و می­ذاریم با حرارت ملایم بپزه.

تره رو جداگانه خرد می­کنیم.

اسناج رو بعد از شستن به تیکه­های درشت تقسیم می­کنیم. نباید به قطعات ریز تقسیم بشن.

تره و اسفناج رو با یه کم رغن سرخ می­کنیم تا آّبش گرفته بشه و سرخ بشه یه کم.

آلو رو می­شوریم.

سبزی و آلو و نمک و فلفل رو به گوشتمون که تقریبا پخته اضافه می­کنیم.

خورش باید چندتا قل بزنه و به روغن بیفته.

آب خورش نباید زیاد باشه، یعنی خورش باید غلیظ باشه و به روغن افتاده باشه.

آلو رو باید اواخر خورش اضافه کنیم تا زیاد له نشه.

خب اینم از طرز تهیه خورش آلو­اسفناج. خورش آماده­س برای سرو شدن . نوش جان !