طرز تهیه خورش آلواسفناج
آلواسفناج یکی از خورش های مجلسیه که در کنار طعم لذیذش، خواص زیادی داره. طرز تهیه خوش آلواسفناج در اصل با گوشته، اما بعضی از افراد تو دستور پخت خورش آلواسفناج از مرغ استفاده میکنن. دستور خورش آلواسفناجی که ما براتون نوشتیم با گوشته و طعم خوشایندتری داره. راستی این طرز تهیه خورش آلواسفناج برای ۶ تا ۸ نفره.
مواد لازم جهت خورش آلواسفناج :
گوشت ماهیچه نیم کیلو اسفناج دو کیلو تره نیم کیلو آلو ۲۵۰ گرم روغن ۲۰۰ گرم پیاز سرخ کرده چهار قاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدار لازماگه تو طرز تهیه خوزش آلواسفناج از گوشت با استخوان استفاده کردین، مقدار گوشتتونو بیشتر کنین.
طرز تهیه خورش آلواسفناج:
گوشتمون رو خورشتی تیکه تیکه میکنیم و میشوریم.
با سه چهار قاشق پیاز سرخش میکنیم.
دو تا سه لیوان آب بهش اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت ملایم بپزه.
تره رو جداگانه خرد میکنیم.
اسناج رو بعد از شستن به تیکههای درشت تقسیم میکنیم. نباید به قطعات ریز تقسیم بشن.
تره و اسفناج رو با یه کم رغن سرخ میکنیم تا آّبش گرفته بشه و سرخ بشه یه کم.
آلو رو میشوریم.
سبزی و آلو و نمک و فلفل رو به گوشتمون که تقریبا پخته اضافه میکنیم.
خورش باید چندتا قل بزنه و به روغن بیفته.
آب خورش نباید زیاد باشه، یعنی خورش باید غلیظ باشه و به روغن افتاده باشه.
آلو رو باید اواخر خورش اضافه کنیم تا زیاد له نشه.
خب اینم از طرز تهیه خورش آلواسفناج. خورش آمادهس برای سرو شدن . نوش جان !